Kao da su sami na svijetu

Tvrdi da joj je još stalo do bivšeg muža od kojeg se nedavno razvela, ali bez problema dijeli strasti s novim dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristin Cavallari snimljena je kako strastveno ljubi Jeffa Dyea na zajedničkom odmoru u Cabo San Lucasu.

Nekoliko mjeseci nakon što se razvela, američka reality zvijezda Kristin Cavallari ponovno ljubi, a dokaz tome su njezine najnovije vruće fotografije na kojima ljubi komičara Jeffa Dyea.

Pogledaj i ovo showbuzz Sami objavili vijest Ni odmor u raju im nije pomogao, slavna plavuša se razvodi od muža nakon 7 godina braka

Golupčići se nisu odvajali jedno od drugog ni dok su uživali na odmoru u Cabo San Lucasu. 33-godišnja Kristin nije skrivala koliko je zaljubljena dok je u bikiniju pokraj bazena strastveno ljubila 37-godišnjeg Jeffa, koji je pokazao isklesani torzo. Bili su u društvu prijatelja, ali su se ponašali kao da su sami na cijelom svijetu, provodeći vrijeme uglavnom ljubeći se i plešući.

To je njezina prva romansa nakon razvoda s umirovljenim igračem američkog nogometa Jayem Cutlerom, s kojim je u braku provela sedam godina i s kojim je dobila troje djece. U javnosti je s Jeffom prvi put primijećena u listopadu u Chicagu, a čini se da stvari među njima postaju ozbiljne, iako je njoj blizak izvor za US Weekly rekao kako njoj na pameti nisu duge veze.

"Kristin i Jeff su totalno super. Ona se voli puno smijati, a Jeff je očito jako zabavan i zaigran. Trenutačno joj uljepšava život i nije toliko uzrujana. Jeff joj je pomogao da se bolje osjeća, brine se za nju, misli da je jako lijepa i seksi. Kristin trenutačno ne razmišlja dugoročno ni o čemu i ne želi se upuštati tako brzo u nešto ozbiljno. Ima troje djece i zna da će to biti dugotrajan proces", izjavio je izvor.

Kristin i Jay vjenčali su 2013. godine i danas imaju 8-godišnjeg sina Camdena, 6-godišnjeg Jaxona i 5-godišnju kćer Saylor. U rujnu ove godine je progovorila o njihovu razvodu za magazin People i otkrila što je dovelo do njega.

"To se nije dogodilo preko noći. Godinama smo se jako trudili i bila je to najteža odluka koju sam donijela. I dalje mi je jako stalo do njega i razgovaramo gotovo svaki dan", bila je tada izjavila.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Nives je seksi i kad se zakopča do grla, uvjerite se sami: ''Svejedno vas čeka preuzbudljiva večer!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene