Uhvatila se za glavu od sreće!

Srbiju su posljednju prozvali za finale Eurosonga, pogledajte što je Konstrakta uzviknula kad je saznala da ide dalje!

Konstrakta Konstrakta Screenshot 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 4 Konstrakta ispraćena u Torino - 5 +10 Konstrakta ispraćena u Torino - 2 Galerija

Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na Eurosongu, prošla je u finale natjecanja koje se ove godine održava u Torinu.

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga odabrano je još 10 zemalja koje ćemo gledati u finalu natjecanja, a među njima će biti i Konstrakta, predstavnica Srbije.

Pogledaj i ovo Luke Black - 2 talentirani mladić Srpski predstavnik uspješno je izveo svoj finalni nastup na Eurosongu, a opet je pažnju ukrao jedan detalj

Konstrakta je nastupila s pjesmom "In corpore sano" i tako Srbiji osigurala prolazak u finale. Njezina reakcija nakon što su je prozvali, nasmijala je publiku, ali i gledatelje ispred malih ekrana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstrakta | FAN PAGE (@konstrakta.official)

Srpska predstavnica, uhvatila se za glavu i povikala od sreće: "Ajde, bre... Jao... Dobro je, okej je.."

Konstrakta je nastupila treća po redu, a publika u areni je tijekom izvedbe s njom pljeskala i ponavljala stihove. "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović +2 Branka Bebić Krstulović Celebrity Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +9 Severina Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene