''Da sam ja ovo napravila...''

Kate Middleton slučajno odala svoj trik za savršeno poziranje, hit-snimka proširila se društvenim mrežama!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s princezom Mary i kraljicom Margrethe II. - 1 Kate Middleton s princezom Mary i kraljicom Margrethe II. - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton, princ Louis Kate Middleton i princ William Princ William, Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 +20 Kate Middleton i princ William - 1 Galerija

Kate Middleton pokazala je slučajno svoj trik za savršeno poziranje na fotografijama, i to u jednoj snimci koja se proširila društvenim mrežama.

Princeza od Walesa, odnosno Kate Middleton, obično izaziva divljenje svojom savršenošću gdje god da se pojavi, pa tako i na svim fotografijama na kojima pozira i mnogi se zapravo pitaju u čemu se krije njezina tajna da uvijek ispadne besprijekorno.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Nije joj baš išlo! Kamera zabilježila urnebesne pokušaje Kate Middleton da ispeče palačinke, nije se baš proslavila pa se smijala sama sebi!

Sada bi odgovor na to pitanje mogao dati video u kojem 41-godišnja Kate pokazuje svoj tajni trik za savršeno poziranje na fotografijama, u kojem se vidi kako suptilno zauzima svoju pozu. Video se pojavio na jednom profilu na TikToku, a nastao je tijekom Kateina druženja s danskom prijestolonasljednicom Mary i kraljicom Margrethe II. Susret se dogodio u palači Christiana IX. u Danskoj u veljači 2022. godine, a prikazuje Kate kako se brzo i spontano namješta za fotografiranje u visokim potpeticama.

@l0velycatherine she’s so cute lol | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #fyp ♬ 강아지 같아 - 브금대통령

Buduća kraljica pritom nije skidala osmijeh s lica i njezina staloženost nije nestala niti u jednom trenutku. Video je otada skupio više od milijun pregleda, a obožavatelji se ne prestaju čuditi nesvakidašnjem potezu i tome kako Kate ljupko izgleda.

Jedan je rekao: "Da sam ja ovo napravila, peta bi mi zapela za tepih, pala bih na kraljicu, a ona bih pala na pod i cijeli bi svijet to vidio", "Ovo je prekrasno - Catherine radi ono što Catherine zna najbolje", "Oh, obožavam je! Preslatka Catherine", "Čista klasika", "To je novi plesni pokret", "Catherine je najslađa princeza. Volim je!", neki su od komentara njezinih obožavatelja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Christie i Hugh Hefner Christie Hefner Christie i Hugh Hefner - 3 Christie Hefner +7 Christie i Hugh Hefner Zanimljivosti Evo kako izgleda kći Hugha Hefnera, odrastala je u čuvenoj vili s njegovim zečicama i doživljavala neugodnosti, a onda stvorila najveće carstvo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 3 +25 Severina - 1 Celebrity Seve pokazala poruku koja ju je dočekala na pozornici prije nastupa, pa sve nasmijala do suza: "Hvala na obavijesti!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene