Opustio se

Princa Williama kamere ulovile dok je komentirao suprugu Kate, kraljevski su fanovi izvan sebe: "Nadam se da će ona ovo vidjeti!"

Princ William, Kate Middleton Princ William, Kate Middleton Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 +19 Kate Middleton - 2 Galerija

Princ William u posljednjem službenom izlasku s obožavateljima je komentirao izgled svoje supruge Kate Middleton.

Princ i princeza od Walesa William i Kate u službenom posjetu Birminghamu oduševili su javnosti svojom opuštenošću i susretljivošću, a prijestolonasljednik je jednom izjavom potpuno raspametio kraljevske fanove.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Dok su pozdravljali okupljene obožavatelje, Williamu je netko doviknuo: "Kako je vaša supruga lijepo odjevena! Prekrasno!", na što je on odgovorio: "Ona uvijek izgleda očaravajuće!"

Prinčeva romantična izjava postala je viralna i izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Ovo je čovjek koji stvarno voli svoju suprugu", "Predivan su par i uvijek izgledaju prekrasno", "Nadam se da će princeza Catherine ovo vidjeti i sačuvati video", "Sigurno joj to govori svaki dan", komentirali su korisnici Twittera.

William i Kate u posljednjem su izlasku oduševili fanove i jednim potezom koji su prije izbjegavali, a radi se o poziranju za selfije.

William se ranije jednom prilikom čak našalio da je alergičan na selfije, no oni su posljednjih godina postali uobičajeni i za članove kraljevske obitelji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik ponosno pokazala isklesano tijelo, a servirala je i bujne atribute zbog kojih je išla pod nož!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene