Nekada su to izbjegavali!

Kate i William oduševili su sve opuštenim ponašanjem, a jednim su potezom posebno sve razveselili!

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 +20 Kate Middleton i Jim Embury - 1 Galerija

Kate Middleton i princ William uživali su i zabavljali se tijekom posjeta Birminghamu gdje su ih srdačno dočekali brojni građani.

Princ i princeza od Walesa izgledali su presretno tijekom posjeta Birminghamu gdje su slavili raznoliku kulturu i naslijeđe tog kraja, te upoznali lidere tamošnjih industrija.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

41-godišnja Kate zablistala je u haljini bordo boje u kojoj su joj svi divili, dok se 40-godišnji William odlučio za sako, hlače i košulju. Ono čime su oduševili tamošnje stanovnike je njihova spremnost i dobra volja da s njima poziraju za selfije, dok su ih srdačno pozdravljali i pričali s njima na ulicama.

Iako ne postoji službeni protokol o selfijima, članovi kraljevske obitelji drže se pravila da ne daju autograme, a u prvim danima mobitela s kamerom, činilo se da su izbjegavali da ih se snima s građanima.

Međutim, posljednjih su godina selfiji postali uobičajeni, Charlesom je za svoj prvi pozirao još 2014. godine, a drugi članovi obitelji slijedili su njegov primjer. Ipak, pokojna kraljica Elizabeta II. nije bila njihova obožavateljica i ljubazno bi odbila kada bi je zamolili da snimi jedan, međutim to je više bila osobna preferencija nego pravilo bilo koje vrste.

William se ranije našalio da je alergičan na selfije, dok je Harry jednom rekao tinejdžerici da su selfiji loši i rekao joj da samo snimi normalnu fotografiju kada je to zatražila prilikom njegova posjeta Australiji 2015. godine.

Međutim, čini se da su u novije ipak svi zavoljeli selfije, možda gledajući na njih kao jedan od načina prihvaćanja modernog vremena i povezivanja s obožavateljima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Celebrity Nekadašnju fatalnu plavušu danas je nemoguće prepoznati, a konačno je potvrdila nešto što se odavno moglo zaključiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene