Samo to?!

O neobrijanim pazusima zgodne žene priča se i 24 godine kasnije, a ona je otkrila pravu istinu koja se krije iza toga!

Julia Roberts Julia Roberts Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts Julia Roberts Hugh Grant, Julia Roberts, Film Ja u ljubav vjerujem Julia Roberts Julia Roberts i George Clooney - 8 Julia Roberts i George Clooney - 9 Julia Roberts, Danny Moder Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts, Amal Clooney - 1 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 2 +15 Jason Patric i Julia Roberts Galerija

Julia Roberts otkrila je zašto pokazala dlačice ispod pazuha na premijeri "Notting Hilla" davne 1999. godine.

Pojavljivanje Julije Roberts na premijeri filma "Notting Hill" davne 1999. godine ušlo je u povijest i to jer se na crvenom tepihu pojavila neobrijanih pazuha, što je u to vrijeme izazvalo velike kontroverze i zgražanja.

Danas 55-godišnja Julia za tu je priliku odabrala svjetlucavu haljinu, a u trenutku kada je podigla ruku kako bi pozdravila obožavatelje, pokazala je tamne i poduže dlačice ispod pazuha, što naravno, nije promaklo fotografima koji su se tamo našli.

O tome su se raspisali svjetski mediji i brzo se počelo nagađati o razlozima zašto je to tako izvela. Šuškalo se kako se to sviđa njezinom tadašnjem suprugu Benjaminu Brettu ili da šalje feminističku poruke, no ona je pravu istinu otkrila tek 20 godina kasnije.

"Jednostavno nisam dobro procijenila dužinu rukavu, zaboravila sam da ću morati mahati i na taj način sam otkrila jedan privatan detalj na sebi. Nije bila u pitanju nikakva politička poruka", priznala je Julia u jednom intervjuu.

Inače, glumicu danas u javnosti ne viđamo često, ali zato svaki put kad negdje izađe privuče veliku pažnju svojim blistavim osmijehom i pozitivnom energijom. Julia nosi i titulu holivudske miljenice i kraljice romantičnih komedija, a mnogi će je uvijek pamtiti po ulogama u filmovima ''Zgodna žena'', ''Ja u ljubav vjerujem'', ''Moj dečko se ženi'' i ostalima.

A već 20 godina Julia je u braku s Danielom Moderom. Danas slove kao jedan od najstabilnijih holivudskih parova, no ni njih nisu zaobišle glasine o problemima u braku. Tako se  šuškalo da je par pred razvodom, što su oni demantirali. Ipak, o svemu su morali razgovarati i sa svojom djecom iako su ih već pripremili na takve priče s obzirom na to da su oboje slavne osobe. Par je zajedno radio na brojnim filmovima, uključujući "Osmijeh Mona Lise" i "Krijesnice u vrtu".

Julia iza sebe također već ima jedan propali brak s kantautorom Lyleom Lovettom, a ljubila je i brojne poznate kolege, među kojima su Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott te Matthew Perry.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 5 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 6 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 4 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 3 +2 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 1 Zanimljivosti Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene