Nije joj prvi put...

Knoll opljačkana u Parizu, prepričala detalje ovog neugodnog događaja: ''A tek sam stigla...''

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 +22 Ivana Knoll - 8 Galerija

Ivana Knoll na svom Instagram storiju otkrila je kako je opljačkana tijekom dolaska u Pariz te da joj se to nije prvi puta dogodilo.

Ivana Knoll ostala je bez jednog kofera nakon što je poslije Londona sletjela u Pariz. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Javila se putem Instagrama svojim pratiteljima te im obznalila da se osjeća vrlo loše jer je opljačkana. No, ispričala je i kako joj se ovo nije dogodilo prvi put.

"Tek stigla, a već su mi ukrali manji kofer. Uvijek dobrodošla lopovima u Parizu", poručila je na fotografiji gdje je uslikala kofer.

Zatim je objavila video pa ispričala što se zapravo dogodilo:

"Pozdrav iz Pariza. Samo da vam javim, dobro sam. Upravo su me opljačkali kao i obično u Parizu. Kad sam zadnji put stigla, uzeli su mi torbu i novčanik, a sad su mi ukrali kofer. Uzeli su mi sve haljine, ne znam što ću večeras odjenuti. Ali neka im bude".

Inače, prije nekoliko dana Knoll je gostovala na rođendanu slavnog boksača Floyda Mayweathera čime se i pohvalila na svom Instagramu. Naime, objavila je video na kojem boskač puše svijećice u okruženju svojih bližnjih i prijatelja.

Također, Ivana je u Londonu upoznala i Naomi Cambell, a bila je i na afterpartyju dodjele nagrade BAFTA. Prije toga se u Americi družila s Jamijem Foxxom, i to na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija.

Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru i zbog kojih je postala svjetska senzacija.

Broj pratitelja na Instagram profilu povećava joj se iz dana u dan, a trenutno je prati preko 3 i pol milijuna obožavatelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput u mini opravici pokazala rezultate treninga, isklesano tijelo u prvom je planu: ''Živa vatra!''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Penezić - 7 Ivan Penezić - 6 Ivan Penezić - 5 Ivan Penezić - 9 +17 Ivan Penezić - 8 Celebrity Naš zgodni pjevač priznao da mu je dobar izgled itekako važan: "Na neku foru moram prodavati i to"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene