''Goriš!''

Ivana Knoll javila se fanovima iz Londona u sićušnom, narančastom bikiniju: ''Ma bomba!''

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 +19 Ivana Knoll - 7 Galerija

Ivana Knoll baš uživa u Londonu, a to je dokazala novom objavom na Instagramu za koju je pozirala u sičušnom narančastom bikiniju.

Atraktivna Ivana Knoll odmara se u Londonu, a svojim pratiteljima putem Instagrama otkriva i kako provodi dane. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Za novu objavu pozirala je u narančastom dvodijelnom badiću u koji je jedva ugurala svoje raskošno poprsje, a do izražaja je došla i njezina besprijekorna figura

Nakon toga pokazala je kako uživa u noćnom izlasku za koji je odjenula ležernu, ali opet vrlo primamljivu kombinaciju. Zaplesala je na strane hitove u crnoj crop top vestici koju je otkopčala toliko da je bogato poprsje palo odmah u prvi plan. Niski rep, zlatne naušnice u obliku križa i crna olovka oko očiju dodatno su začinili modni izričaj.

Podijelila je i fotku na svom profilu gdje pozira ispred bazena u bijelom badiću s kriškom lubenice u ruci pa je upitala svoje fanove:

"Jeste li lubenica ili breskva fan?".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Bomba", "Prezgodna", "Opet goriš", "Seksi", "Može li griz te lubenice" te mnoštvo emotikona gorućih vatrica nizalo se u nastavku.

Inače, prije nekoliko dana Knoll je gostovala na rođendanu slavnog boksača Floyda Mayweathera čime se i pohvalila na svom Instagramu. Naime, objavila je video na kojem boskač puše svijećice u okruženju svojih bližnjih i prijatelja. 

Također,  Ivana je u Londonu upoznala i Naomi Cambell, a bila je i na afterpartyju dodjele nagrade BAFTA. Prije toga se u Americi družila s Jamijem Foxxom, i to na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija.

Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru i zbog kojih je postala svjetska senzacija.

Broj pratitelja na Instagram profilu povećava joj se iz dana u dan, a trenutno je prati preko 3 i pol milijuna obožavatelja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +26 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač zbog ovog outfita dobila je hrpu komentara na račun jednog svog atributa: ''Opa, vidi ti to!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 4 +26 Mia Kovačić Celebrity Naša lijepa voditeljica pohvalila se drastičnom promjenom imidža, poznate Hrvatice brzo su reagirale na viđeno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene