''Morate imati..''

Goran Bregović otkrio razloge zbog kojih smatra da se treba vjenčati: "Brak i obitelj tome služe"

Goran Bregović Goran Bregović Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović Goran Bregović (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Goran Bregović već desetljećima je u braku sa suprugom Dženanom koja se baš ne pojavljuje u javnosti.

Glazbenik Goran Bregović svoju suprugu Dženanu Sudžuku upoznao je davne 1977. godine kada je ona imala samo 16 godina. 

Vjenčali su se 1993. godine, a zajedno imaju tri kćeri Emu, Unu i Lulu.

Njegovu suprugu u medijima su uvijek pratile lijepe vijesti, a kad bi se god u Jugoslaviji spominjalo njezino ime - pisalo se da je najljepša žena. 

No, ona sebe nije doživljavala tako - što je jednom i izjavila za medije.

"Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali možete me pitati kako se osjećam kao majka čija je kći umjetnica", rekla je jednom prilikom.

Kasnije se krenulo pisati kako je Goran nevjeran svojoj supruzi, no on to nikada nije priznao, ali ni demantirao.

"Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu tko će napraviti ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i obitelj tome služe", uvijek je odgovarao ovako.

Bregović ima i izvanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je glazbenik dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +26 Eva Longoria - 6 Celebrity Za top-figuru ove ljepotice zaslužan je trening na spravi koja vam sigurno nikako ne bi prva pala na pamet, evo kako se izborila s kilogramima viška!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Olivera Čolović - 9 Olivera Čolović - 4 Olivera Čolović - 11 Olivera Čolović - 12 +9 Olivera Čolović - 14 Zanimljivosti Srpska voditeljica hit je na društvenim mrežama zbog fotografije koja je otkrila što zapravo nosi kad vodi vijesti, sako je gore, ali dolje...

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene