Ne vole se eksponirati

Goran Bregović svoje lijepe kćeri rijetko pokazuje, iako su sestre samo im je jedna stvar zajednička

Goran Bregović Goran Bregović Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Bregović - 2 Ema Bregović - 1 Ema Bregović - 3 Ema Bregović Goran Bregović Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Goran Bregović je u braku sa suprugom Dženanom dobio kćeri Emu, Unu i Lulu, a iz veze prije braka ima i kćer Željku.

Goran Bregović osim što se može pohvaliti i više nego uspješnom glazbenom karijerom, tu je i njegova obitelj na koju je jako ponosan, a posebno na svoje tri kćeri.

72-godišnji Goran je svojom suprugom Dženanom Bregović dobio tri kćeri Emu, Lulu i Unu, a one ne kriju koliko su ponosne na svoje multikulturano porijeklo. Naime, glazbenik je po ocu Hrvat, po majci Srbin, Dženana je muslimanka, a sve tri kćeri štuju različite vjere. Jedna je pravoslavne vjeroispovijesti, druga štuje budizam, a treća je muslimanka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Bregović (@ema.bregovic)

"Moja djeca kada su bila mala, one su u vrijeme Bajrama bile muslimani jer su se tada dobivali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bile kršćani jer su i tada poklone dobivale. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja djeca će biti Francuzi, mada vole dolaziti u naše krajeve i imaju prijateljice ovdje. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti naši. Liječeni naši. BalkanciTeško je u životu se od toga izliječiti", izjavio je Brega jednom prilikom za Blic.

Goran je prije Dženane bio u vezi sa sarajevskom plesačicom Jasminkom s kojom je dobio kćer Željku, no baš i ostale članove obitelji, rijetko je se može vidjeti u javnosti i malo tko zna kako izgleda. 

Iako su Dženanu nekad svrstavali među najljepše žene u susjednoj Bosni i Hercegovini, za Blic portal  skromno je odgovorila: ''Ma kakva ljepotica, ja sam starica. Ali možete me pitat kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica!'' osvrnuvši se na tada dobivenu diplomu najstarije kćeri Eme.

O braku s Dženanom je, kak navodi Blic, progovorio i sam Bregović.

''Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i obitelj tome služe'', rekao je.

Bregović ima i izvanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je glazbenik dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher - 3 Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 Sacha Baron Cohen Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +7 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin suprug nije baš svima omiljen, ali ona se ludo zaljubila na prvi pogled i zbog toga nije požalila

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle +2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Zanimljivosti Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene