Ljubav koja traje

Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, ali sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana!

Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 3 Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 5 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 +3 Goran Bregović - 3 Galerija

Goran Bregović sa suprugom Dženanom rijetko se pojavljuje u javnosti, a njihova ljubav traje već tri desetljeća!

Jedan od najpoznatijih glazbenika regije i član glazbene grupe ''Bijelo dugme'' Goran Bregović rijetko pokazuje svoju obitelj u javnosti, a supruga s kojom je u braku već 30 godina ne voli svjetla reflektora pa ju ne možemo vidjeti ni na svečanim događanjima.

Pogledaj i ovo Goran Bregović - 1 ''Morate imati..'' Goran Bregović otkrio razloge zbog kojih smatra da se treba vjenčati: "Brak i obitelj tome služe"

Dženana Sudžuka za Bregovića se udala 1993. godine, a vjenčanje se održalo u najromantičnijem gradu na svijetu – Parizu.

Iako su već tri desetljeća skupa i Bregović slovi sa jednu od najveći zvijezda ovih prostora, Dženana je uvijek bila sklonija voditi privatan život i brinuti se za obitelj.
Par skupa ima tri kćerke Emu, Lulu i Unu.

Iako su je nekad svrstavali među najljepše žene u susjednoj Bosni i Hercegovini, za Blic portal Dženana je skromno odgovorila: ''Ma kakva ljepotica, ja sam starica. Ali možete me pitat kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica!'' osvrnuvši se na tada dobivenu diplomu najstarije kćeri Eme.

O braku s Dženanom je, kak navodi Blic, progovorio i sam Bregović.

''Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i obitelj tome služe'', rekao je.

Bregović ima i izvanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je glazbenik dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Đurić Konstrakta - 2 Konstrakta - 2 Konstrakta - 4 +19 Konstrakta - 5 Celebrity Bio je njezin asistent na fakultetu, a sada su u sretnome braku s dvoje djece! Tko je Konstraktin suprug?

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene, Princ Albert +0 Princeza Charlene, Princ Albert Celebrity Najtužnija princeza u izlasku sa suprugom prvi put nakon što se mjesecima liječila, no jedan detalj svejedno je sve zabrinuo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene