Ozloglašeni Berlusconi

Skandalozan ljubavni život bivšeg talijanskog premijera: Volio je mlađe žene, a neke su bile i ispod dozvoljene dobne granice!

Silvio Berlusconi i Marta Fascina Silvio Berlusconi i Marta Fascina Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Silvio Berlusconi i Veronica Lario Silvio Berlusconi i Francesca Pascale Silvio Berlusconi i Veronica Lario Silvio Berlusconi i Marta Fascina Silvio Berlusconi i Marta Fascina - 2 Silvio Berlusconi i Marta Fascina - 3 Silvio Berlusconi i Marta Fascina Silvio Berlusconi i Marta Fascina Silvio Berlusconi i Marta Fascina +0 Silvio Berlusconi i Marta Fascina Galerija

Silvio Berlusconi preminuo je u 87. godini, a mi smo se prisjetili njegove skandalozne ljubavne prošlosti.

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi preminuo je u 87. godini u bolnici San Raffaele u Milanu, gdje je proveo šest tjedana ovog proljeća na liječenju plućne infekcije povezane s leukemijom prije nego što je ponovno primljen.

Ozloglašeni političar i jedan od najbogatijih Talijana ostat će upamćen i po svojoj burnoj i skandaloznoj ljubavnoj prošlosti.

Prvu suprugu Carlu Elviru Luciu Dall'Oglio oženio je 1965. godine i zajedno su dobili dvoje djece, kćer Mariju Elviru i sina Piera Silvija. Brak im se raspao nakon 20 godina, a Silvio je do 1980. godine već započeo aferu s glumicom Veronicom Lario, s kojom je dobio još troje djece, kćeri Barbaru i Eleonoru te sina Luigija. S Lario je stao pred oltar 1990. godine, a razvod su objavili 2009. godine, kada je otkrivena njegova veza s tinejdžericom Noemi Letizijom kojoj je za rođendan poklonio ogrlicu vrijednu 8300 dolara. Službeno su se razveli tek 2014. godine.

Ranije mu se sudilo za plaćanje šest milijuna funti za seksualnih usluga maloljetnoj marokanskoj prostitutki Karimi El Mahrog, poznate i po imenu Ruby Rubacuori, i to u vrijeme dok je on bio na čelu talijanske vlade.

2010. godine saznalo se da je nazvao milansku policiju kako bi tražio puštanje tada 17-godišnje Karime, koja je bila i jedna od sudionica Berlusconijevoh "bunga bunga" zabava u njegovo privatnoj vili. Prema sudskim svjedočenjima, djevojke su ondje izvodile erotske plesove, a državno odvjetništvo u Milanu tvrdilo je da im je Berlusconi platio više od 10 milijuna eura, o čemu su neke od njih i svjedočile na sudu.

Sudski proces trajao je pet godina, a u Berlusconi je konačnici oslobođen optužbe da je imao odnos s maloljetnicom i da je iskoristio položaj kako bi zataškao skandal, i to uglavnom zbog nedostatka dokaza.

Treći put je pred oltar stao u ožujku 2022. godine, kada je oženio 54 godine mlađu Martu Fascinu, ali na neslužbenoj ceremoniji pred 60-ak uzvanika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marta Fascina (@mf9milan)

Marta je članica njegove stranke Forza Italia, a za njihovu vezu doznalo se 2020. godine. Talijanski mediji pisali su da su ih spojila ista politička uvjerenja, ali i ljubav prema nogometu. Naime, Marta je nekad radila u klubu A.C. Milan, čiji je Berlusconi bio predsjednik. Zbog nje je ostavio dotadašnju djevojku Francescu Pascale, koja je također bila puno mlađa od njega.

Berlusconi, koji je čak četiri puta bio premijer Italije, posljednjih godina imao je brojne probleme sa zdravljem.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - sinovi - 1 Lidija Vukićević - sinovi - 2 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 8 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 7 +27 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 6 Zanimljivosti Violeta iz ''Boljeg života'' pokazala svoje zgodne i uspješne sinove: Jedan je nogometaš, a drugi pilot!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene