''Ludilo!''

Slavnog glumca kojeg pamtimo po hit-seriji zaustavili su carinici na granici susjedne države, on sve podijelio na internetu!

Hugh Laurie - 1 Hugh Laurie - 1 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Laurie - 5 Hugh Laurie - 2 Hugh Laurie - 4 Hugh Laurie - 3 Hugh Laurie - 1 Hugh Laurie - 3 Hugh Laurie - 2 Hugh Laurie i Jo Green - 2 Hugh Laurie i Jo Green - 1 Hugh Laurie i Jo Green - 4 +2 Hugh Laurie i Jo Green - 3 Galerija

Britanski glumac Hugh Laurie, najpoznatiji po ulozi legendarnog doktora Housea, doživio je dogodovštinu u susjednoj Srbiji kada je želio prijeći granicu.

Britanski glumac Hugh Laurie najpoznatiji je po ulozi legendarnog doktora Housea, a jednom je prilikom bio i u našem kraju.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Dr. House nastupa u Zagrebu!

Naime, Hugh se osim glume bavi i pjevanjem te je 2014. godine sa svojim bendom ''The Copper Bottom Band'' nastupio u Beogradu.

Kad je prešao granicu Srbije, zaustavila ga je tamošnja policija, a razlog je bio urnebesan. Naime, carinik je želio fotografirati njegovu putovnicu kako bi je zadržao kao suvenir, a Hugh je sve podijelio na Twitteru.

''Prešao sam preko granice Srbije, ali sam se morao vratiti sat vremena kasnije. Carinik je zadržao moju putovnicu da bi je fotokopirao kao suvenir. Ludilo!'' napisao je tada.

Objava je postala hit na Twitteru, a građani Srbije rado je se prisjete i danas.

Inače, Laurieja smo svi gledali u seriji ''Dr. House'' po kojoj je ostao najpoznatiji, a njegova posljednja uloga bila je u miniseriji "Zašto ne Evans?", baziranoj na istoimenom romanu Agathe Christie, u kojoj glumi psihologa Jamesa Nicholsona, a usto je i redatelj.

Iako je stekao silno bogatstvo, Hugh se dugo držao jednog imidža, duge brade i raščupane kose, a u ranijim intervjuima isticao je kako ne posvećuje puno pozornosti svojem izgledu.

"Generalno mi se više sviđa kako izgledaju muškarci u Engleskoj nego oni u Americi. Bez obzira na to kojim se poslom bave, Amerikanci su besprijekorno njegovani i uređeni. Kosu suše fenom, a čini mi se da okolo hodaju s češljem u džepu. Nedavno sam večerao s Georgeom Clooneyjem i bio je tako zgodan. Ali ja više volim opušten pristup nego da dobro izgledam. Pretjerano uređivanje smatram gubitkom vremena, umjesto toga korisnije bi bilo da naučim svirati trombon", ispričao je glumac jednom prilikom.

1989. godine vjenčao se s glazbenicom Jo Green te zajedno imaju troje djece, Rebeccu, Charlesa i Williama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 3 +4 Melina i Haris Džinović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila Harisa Džinovića od 2 milijuna eura! Ima bazen, vinski podrum, glazbeni studio...

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dwyane Wade, Zaya Wade, Gabrielle Union Dwyane Wade, Zaya Wade, Gabrielle Union Dwyane Wade, Zaya Wade Zaya Wade +5 Zaya Wade Celebrity Sin NBA legende službeno je postao djevojčica! Majka se žestoko protivila odluci, no nije imala pravo glasa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene