Opustio se u karanteni

Glumac pokazao novi imidž s kakvim ga nismo navikli vidjeti, prošetao s gustom i prosijedom bradom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neprepoznatljiv Hugh Laurie snimljen je s novim imidžem u Londonu, a sada mu je glavni zaštitni znak gusta i prosjeda brada.

Britanskog glumca Hugha Laurieja gledatelji možda najbolje znaju kao medicinskog genija doktora Hausa iz istoimene serije, a od nedavno ga možemo gledati i u političkoj drami "Roadkill".

No da ga je netko od obožavatelje sreo u ležernoj jutarnjoj šetnji Londonom, teško da bi 61-godišnjeg glumca uspio prepoznati na prvi pogled jer trenutačno ima imidž s kakvim ga nismo navikli vidjeti.

Tako je Hugh zapravo pokazao posljedice višemjesečne karantene u Velikoj Britaniji - gustu i neurednu bradu kao te prosjedu kosu, a čini se da frizera neće moći posjetiti još neko vrijeme, obzirom da je Vlada njegove zemlje najavila otvorenje salona tek za polovicu travnja.

Ali to zapravo za ovog glumca i nije nešto neuobičajeno. Naime, još u jednom intervjua iz 2015. godine Hugh je pričao o svojoj rutini uljepšavanja te je priznao da preferira manje besprijekoran izgled za razliku od svojih američkih kolega.

"Generalno mi se više sviđa kako izgledaju muškarci u Engleskoj, nego oni u Americi. Bez obzira kojim se poslom bave, Amerikanci su besprijekorno njegovani i uređeni. Kosa suše fenom, a čini mi se okolo hodaju s češljom u džepu. Nedavno sam večerao s Georgeom Cloonyjem i bio je tako zgodan. Ali ja više volim opušten pristup nego da dobro izgledam. Pretjerano uređivanje smatram gubitkom vremena, umjesto toga korisnije bi bilo da naučim svirati trombon", zaključio je tada uvijek originalni Hugh.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju 2Cellos (FOTO: PR) 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos (FOTO: Instagram) +0 Luka Šulić (Foto: Instagram) Celebrity Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene