ponovno zajedno

Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali

2Cellos (FOTO: PR) 2Cellos (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju 2Cellos (FOTO: PR) 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos (FOTO: Instagram) +0 Luka Šulić (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser i Luka Šulić su ponovno udružili snage kako bi proslavili 10. obljetnicu od početka karijere, a objavili su i novi spot. Sjajne vijest Hauser je objavio s Maldiva, gdje uživa posljednjih nekoliko dana.

Ne, ne, nije bila prvoaprilska šala - 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser su ponovno zajedno kako bi proslavili 10. obljetnicu od početka karijere! Za tu su prigodu odabrali pjesmu “Livin’ on a Prayer” Bon Jovija i ponovno nam pokazali emotivnu izvedbu i nevjerojatnu virtuoznost. Ovo je njihovo prvo zajedničko izdanje nakon dvogodišnje pauze tijekom koje su objavili dva sjajna solo albuma klasične glazbe.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

„Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti da bi bilo zanimljivo, ali smo uspjeli i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati“, poručuju 2CELLOS!

Vijest koja je oduševila njihove fanove Hauser je objavio s Maldiva, gdje trenutačno uživa s misterioznom plavušom. "Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu", izjavio je Stjepan i objavio snimku dame koja je lice djelomično sakrila šeširom, a u prvom planu našli su se bujni dekolte i široki osmijeh", napisao je nedavno proslavljeni violončelist.

Prisjetimo se, 2CELLOS su uspješnu svjetsku karijeru započeli 2011. objavom obrade pjesme i spota “Smooth Criminal” Michaela Jacksona. 2CELLOS imaju zadivljujućih 1.3 milijarde YouTube pregleda, više od 5.5 milijuna YouTube pretplatnika, milijardu streaminga i prodali su gotovo milijun ulaznica! Održali su rasprodane koncerte na najvećim svjetskim pozornicama (New York City’s Radio City Music Hall, London’s Royal Albert Hall, Sydney Opera House...), nastupali s poznatim svjetskim zvijezdma, a svojim su talentom, pristupom i izvedbom na violončelima, srušili granice između glazbenih žanrova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pohvalila se originalnim poklonom za sina, a pokazala je i kako se ove godine priprema za blagdane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene