Outfit prati mišljenje!

Tatjana Jurić poslala odrješitu poruku povodom Dana žena: ''Što si ono rekao, previše sam ti? Idi, nađi manje!''

Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 6 Tatjana Jurić - 7 Tatjana Jurić - 5 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić Tatjana Jurić +16 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić pozirala je u seksi odjevnoj kombinaciji te svim ženama poslala hrabru čestitku za Dan žena.

Naša voditeljica Tatjana Jurić pozirala je u odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezinu vitku figuru te svim ženama čestitala Dan žena.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić evo kako sada na to gleda Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

Jurić je na sebe odjenula kostim koji je Uma Thurman nosila u filmu ''Kill Bill'', a u rukama je imala i pravu katanu, koju je izvlačila iz zaštitne torbice.

''Kad se u istom tjednu spoje Oscari i Dan žena, dobijemo Tajči s katanom'', pisalo je u opisu fotografije Tatjane, koja je gledala u daljinu zavodničkim pogledom.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

U svojoj priči na Instagramu Tatjana je poslala oštru poruku kojom je htjela osnažiti sve svoje pratiteljice.

''Što si ono rekao, previše sam ti? Ništa onda, idi nađi manje!'' napisala je odlučno.

''Drage moje žene, živjele mi i uvijek, ali uvijek jasno i odrješito!'' dodala je na fotografiji u svojoj priči na Instagramu.

Inače, Tatjana Jurić na malim ekranima pojavila se početkom 2000-ih te je do danas postala jedno od omiljenih televizijskih lica. Od početka karijere zasluženo je prati i laskava titula jedne od najljepših Hrvatica, a iako je nedavno napunila 41 godinu, i dalje izgleda kao da je u dvadesetima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 5 +26 Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte preslatki video Franke Batelić s malenom kćeri, snimka koju je pjevačica objavila sve je raznježila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene