"Ma tebi sve pristaje"

Tatjana Jurić u neobičnom outfitu posebnu važnost dala je jednom detalju: "Žena se mora snaći"

Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 3 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +14 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić već nekoliko dana uživa na odmoru u Maleziji, a od tamo se javila u šarolikom outfitu pa ispričala što je sve posjetila.

Voditeljica Tatjana Jurić s kolegicama Mijom Kovačić i Anom Radišić otputovala je u Maleziju, to jest u Kuala Lumpur. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić evo kako sada na to gleda Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

Od tamo se svakodnevno javlja na Instagramu gdje otkriva kako provode vrijeme, a pohvalila se i što su sve posjetile.

Naime, Tatjana je pozirala u dugoj rozoj haljini s prorezom koji je pokazao njezine noge, a na nju je kombinirala plave platforme i bijelu torbicu. Na glavi se nazirala crna marama s mnoštvom detalja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Na usnama je do izražaja dolazio crveni ruž, a crna olovka isticala je oči.

"Od hindu hrama u pećini, preko džamije do Chinatowna, nema gdje danas nismo bili", ispričala je Jurić na početku pa dodala:

"Primijetite molim da je ista krpa od cijelog dana sada na - glavi. Žena se mora snaći".

"Prognoziram ostanak u Maleziji", "Jurić, godi ti ovaj Kuala Lumpurić!", "Ti možeš i kantu na glavu staviti", "Predivna.... Uvijek ... Oduvijek... Zauvijek.... Sa toliko stila i jednostavnosti istovremeno", "Wooow koja mačka", samo su neki od komentara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 +25 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 1 +6 Camila Cabello - 4 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija našla se na meti zlih komentara, no jednom je izjavom postala uzor ženama koje su opterećene ovim sitnim nedostacima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene