Ide na bolje!

Splitski redatelj više nije u životnoj opasnosti, ali je još u teškom stanju: ''Još uvijek nije pokretan...''

Žarko Batinović i Oliver Dragojević Žarko Batinović i Oliver Dragojević Paun Paunović/Cropix 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žarko Batinović i Oliver Dragojević Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović - 4 Žarko Batinović - 3 Žarko Batinović - 2 +0 Žarko Batinović - 1 Galerija

Splitski redatelj Žarko Batinović više nije u životnoj opasnosti, ali još uvijek je nepokretan i ne može govoriti.

Splitski redatelj Žarko Batinović, koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere režirao spotove za brojne druge domaće estradnjake van je životne opasnosti.

''Još uvijek nije pokretan i ne može govoriti, ali može pisati pa tako komunicira'', otkrila je Batinovićeva sestra Nensi za Slobodnu Dalmaciju.

Žare od ponedjeljka više nije na respiratoru, a već tri tjedna nije u komi. U četvrtak su mu skinuli jedan dren s plućnog krila, ali je ostao jedan na drugom plućnom krilu. U bolnici je od 18. siječnja i nalazi se na intenzivnoj njezi.

U bolnicu je morao zbog Covida, a vijest o teškom Žarinom zdravstvenom stanju javio je upravo skladatelj i njegov prijatelj Ernest Pelaić. Tada je napisao:

"Moj prijatelj Žarko Batinović nije dobro. Po riječima liječnika nalazi se u ozbiljnoj situaciji, životno je ugrožen, na aparatima i bez svijesti. Uzroci su mnogi... Trenutačno mu u disanju pomažu aparati. Bili smo dugi niz godina u svakodnevnom kontaktu i znam što bi on sada želio. Želio bi cirkus... isti onakav kakav je godinama javno radio'', napisao je Ernest.

Žarko je 1. ožujka imao i rođendan, a tim povodom na Facebooku se oglasila i njegova sestra Nensi.

"Nemam taj dar kao ti, za pisanje, al u ovom trenutku suvišne su riječi!! SRETAN TI ROĐENDAN, izbori se pa ćemo proslavit mi to onako po našemu, voli te tvoja Nensi", poručila je Nensi puna nade.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Mesihović Miro Mesihović Severina - 1 Severina - 2 +27 Severina - 4 Celebrity Otkriven je identitet muškarca koji je viđen sa Severinom, on se također oglasio: ''Ona je jedna od najljepših žena...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene