Prijatelj otkrio detalje

Poznati Splićanin u bolnici se bori za život: "Nadam se da će naš Žare dobiti ovu bitku, mada po svemu sudeći..."

Žarko Batinović i Oliver Dragojević Žarko Batinović i Oliver Dragojević Paun Paunović/Cropix 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Žarko Batinović Žarko Batinović - 1 Žarko Batinović - 2 Žarko Batinović - 3 Žarko Batinović - 4 Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović +0 Žarko Batinović i Oliver Dragojević Galerija

Žarko Batinović u splitskoj bolnici bori se za život, a tužnu vijest objavio je skladatelj Ernest Pelaić.

Splitski redatelj Žarko Batinović, koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere režirao spotove za Severinu, Rozgu, Daleku obalu, Olivera Dragojevića, Gibonnija i brojne druge domaće estradnjake, trenutačno vodi borbu za život u bolnici u Splitu.

Pogledaj i ovo Žarko Batinović - 3 I dalje u komi... Poznati Splićanin i dalje se u bolnici bori za život, a njegov prijatelj posvetio mu je emotivnu objavu: "Ovo više stvarno nema smisla..."

Tužnu vijest objavio je skladatelj Ernest Pelaić na svojem profilu na Facebooku.

"Moj prijatelj Žarko Batinović nije dobro. Po riječima liječnika nalazi se u ozbiljnoj situaciji, životno je ugrožen, na aparatima i bez svijesti. Uzroci su mnogi... Trenutačno mu u disanju pomažu aparati. Bili smo dugi niz godina u svakodnevnom kontaktu i znam što bi on sada želio. Želio bi cirkus... isti onakav kakav je godinama javno radio.

Kao redatelj dosad je snimio nekoliko stotina glazbenih spotova svim najvećim imenima u regiji, od Gibonnija, Bajage, Olivera, Lukyja, Daleke obale, TBF-a, Severine do Majki i Parnog valjka... i još mnogim drugima. Dobio je nagradu za najbolji spot u 20. stoljeću 'Teške boje'. Od svega toga nije se nimalo financijski okoristio. Novac kako je stizalo još mu je većom brzinom odlazio iz džepa, tako da je posljednjih nekoliko godina živio iznimno teško.

Jedan je od onih, ako Bog tako bude htio, bez kojih će Split izgubiti još jednog velikana, i ovako već osiromašen bit će siromašniji za još jednog genijalca. Kada kažem tu riječ 'genijalac', onda uistinu zapravo tako i mislim. Poznavao sam ga bolje od mnogih i kada i ako dođe vrijeme, sve ću realizirati što je on htio u svom životu, a i neke koje smo zajedno trebali raditi.

Znam da bi mi ostavio i dao tu slobodu da kroz pisanu riječ o njemu sve slobodno govorim. Tako će i biti, bez dlake na jeziku i istinom koju smo nas dvoje znali o mnogo čemu, a koja se nije javno izgovarala nikada, puno naših malih tajni. Hvala svima onima koji su mu pomagali i nadam se da će naš Žare dobiti i ovu životnu bitku, mada po svemu sudeći... vrlo teško.

Žare moj... I SADA I ZAUVIJEK SAM UZ TEBE. Tvoj prijatelj Ernest", napisao je skladatelj.

"Tužno je to. Drži se, drugaru, jak si ti, uz tebe smo", komentirao je Ivica Propadalo, a i mnogi drugi uputili su Žari riječi podrške i želje za oporavak.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Klara Jandroković - 1 Gordan i Klara Jandroković - 2 Gordan i Klara Jandroković - 3 Gordan i Klara Jandroković - 5 +23 Gordan i Klara Jandroković Celebrity Gordan Jandroković snimljen u izlasku s lijepom kćeri koja je u elegantnom izdanju bila pravi mamac za poglede!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) +10 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene