Diva do kraja

Posljednje fotografije glumice dokaz su da je do zadnjeg dana pazila na svoj izgled, koji ju je vinuo među zvijezde

Raquel Welch - 1 Raquel Welch - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Welch - 2 Raquel Welch - 3 Raquel Welch - 4 Raquel Welch - 5 Raquel Welch - 6 Raquel Welch - 7 Raquel Welch Raquel Welch Raquel Welch - 9 Raquel Welch - 7 +8 Raquel Welch - 6 Galerija

Pokojna glumica Raquel Welch do svojih je zadnjih dana pazila na izgled, a ovo su njezine posljednje fotografije paparazza koji su je uhvatili u srpnju prošle godine.

Ovih dana cijeli svijet priča o popularnoj glumici i seks-bombi prošlog stoljeća Raquel Welch koja je preminula u 83. godini nakon kratke i teške bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima 81 godinu Diva bujnih oblina nekad je bila prava seks-bomba, a danas ne izlazi iz kuće, ovo su njezine prve fotografije nakon dvije godine

60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, Welch je bila slaba strana brojnim muškarcima koji su je ugledali na malim ekranima u filmovima "Fantastic Voyage" i "One Million Years B.C'' iz 1966. godine.

Njeno tijelo bilo je jedno od najseksipilnijih, a filmski posteri na kojima pozira u badiću postali su jedni od najprodavanijih u povijesti. Welch je postala međunarodni seks-simbol, a na svoj izgled pazila je do zadnjih dana života te nitko ne bi rekao da je već ušla u osmo desetljeće života.

Iako se u javnosti nije puno pojavljivala, paparazzi su je posljednji put uspjeli uhvatiti na ulicama Beverly Hillsa dok je odlazila na manikuru. Welch su fotografirali kroz prozor salona, a glumica je veselo čavrljala sa zaposlenicom koja joj je uređivala nokte, a nisu joj zasmetali ni fotografi koji su stajali nedaleko salona pa im se u jednom trenu čak i nasmijala.

Za sebe je uvijek govorila kako joj je jasno da je pravi izazov mnogim muškarcima, a uvjerena je kako se mnogi ne bi mogli nositi s njezinim stilom života, kao ni s načinom na koji razmišlja.

Raquel se u životu udavala četiri puta. Za Jamesa Welcha udala se s 19 godina 1959. godine, zajedno su dobili dvoje djece, a nakon njihove rastave Raquel se s djecom preselila u Dallas. Godine 1963. preselila se u Los Angeles kako bi ganjala karijeru u Hollywoodu te je ubrzo dobila manje filmske uloge.

Nakon Jamesa još je triput uplovila u bračnu luku. S producentom Patrickom Curtisom bila je vjenčana od 1967. do 1972. godine, s Andrewom Weinfeldom bila je u braku od 1980. do 1990. godine, a s Richardom Palmerom bila je od 1999. do 2008. godine.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 3 Celebrity Nezadovoljni Hrvati pokušavaju izbaciti Let 3 s Eurosonga: "Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene