Fikcija ili stvarnost?

Netflix se suočava s bijesom javnosti zbog prikaza posljednjih sati života princeze Diane

Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Set nove epizode serije ''Kruna'' - 1 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 6 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 4 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki +9 Elizabeth Debicki Galerija

Poznata streaming platforma Netflix dobiva razne prijetnje i bijes od obožavatelja kraljevske obitelji i njihovih članova zbog plana prikazivanja tragičnih scena smrti princeze Diane.

Streaming platforma Netflix suočava se s bijesom javnosti zbog planova da dramatizira posljednje trenutke princeze Diane u svojoj novoj sezoni serije ''Kruna''.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki kao princeza Diana Sličnost je nevjerojatna Utjelovila je Lady Di u najosjetljivijim scenama koje ljute javnost, ali znala je kakav zadatak ima: ''Ona je to sve proživjela...''

Hit serija, koja je već optuživana za brisanje granica između činjenica i fikcije, navodno bi trebala prikazati sate prije kraljevske tragične smrti u Parizu u kolovozu 1997.

Peta sezona bit će objavljena sljedeći mjesec, a serija se već suočava s kritikama zbog drugih priča koje će se pojaviti u novim epizodama, uključujući prikaz tadašnjeg princa Charlesa kao nelojalnog spletkara koji je kovao zavjeru protiv svoje majke i princa Philipa.

William Shawcross, službeni biograf kraljice majke, proglasio je seriju odvratnom i namjerno bolnom zbog navodno izmišljene scene u kojoj Charles govori kraljici da je treba baciti u zatvor jer je loša majka.

Sinoć je Netflix dolio ulje na vatru odbivši dodati izjavu o odricanju odgovornosti u seriji u kojoj stoji da scene koje je jedan kraljevski stručnjak označio kao zlonamjerne nisu činjenica nego fikcija.

U međuvremenu, piše The Sun, čak su i članovi filmske ekipe zabrinuti u vezi sa scenama koje prikazuju uvod u Dianinu smrt, a jedan je navodno rekao: ''Čini se kao da je prijeđena granica.''

Izvor blizak princu Williamu rekao je da očekuju da će princ od Walesa biti ljut zbog poteza Netflixa da reproducira posljednje dane njegove majke u svrhu zabave.

Netflix inzistira na tome da Dianina smrt, u prometnoj nesreći u tunelu Pont de l'Alma u središtu Pariza, neće biti rekreirana u novoj seriji.

Jedan je izvor za The Sun rekao: ''Vrlo je neugodno vraćati se u Pariz i pretvarati Dianine posljednje dane i sate u dramu. Serija je uvijek pokušavala prikazati izmišljenu verziju kraljevske povijesti sa što više osjetljivosti. Ali u posljednje vrijeme, kako se stvari približavaju današnjem vremenu, sve je teže pronaći tu ravnotežu.''

I dok svi s nestrpljenjem očekuju novu sezonu, javnost je oduševljena izborom glumaca koji će utjeloviti kraljevsku obitelj, a naročito glumica i glumci koji glume Dianu i prinčeve Harryja i Williama.

Inače, osim što Netflix proživljava razne drame s novom sezonom ''Krune'', dodatne glavobolje zadaju im i princ Harry i Meghan Markle koji su zatražili ponovno montiranje svoje dokumentarne serije jer nisu zadovoljni scenama koje se sve prikazuju u dokumentarcu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 +21 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin oglasila se poslije tužnih vijesti o suprugu: ''Prije tri dana nismo ni slutili...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene