''Ja kad vas vidim...''

Filmsko izdanje Martine Tomčić koje je i ona sama usporedila s jednom poznatom pjesmom, a ovako joj tepaju fanovi: ''Barem je ostalo lijepe Božje ljepote!''

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić, četvrta emisija Supertalent Martina Tomčić, četvrta emisija Supertalent Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić, Supertalent +10 Martina Tomčić - 4 Galerija

Martina Tomčić u posljednjoj je epizodi ''Supertalenta'' zasjala u dugoj crvenoj haljini pa se usporedila s jednom poznatom pjesmom.

Naša vrsna operna pjevačica i dugogodišnja članica žirija ''Supertalenta'' Martina Tomčić iz emisije u emisiju oduševljava svojim odjevnim kombinacijama, kao i njena kolegica Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

Za posljednju emisiju Martina je odabrala dugu crvenu haljinu koja nije otkrila ni zericu Martinine kože, a čak je i ruke i dlanove prekrila crvenim rukavicama koje je upotpunila zlatnim nakitom. Uz sve to kombinirala je i visoki rep, a na svojem je Instagramu podijelila svoje fotografije i usporedila se s jednom pjesmom.

''Obooožavam ovu pjesmu! Lady in red, a ti?'' napisala je Martina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

''Ja ću reći da ste vi toliko prirodno lijepi, kad pogledam današnje žene pune silikona, vas kad vidim barem je ostalo lijepe Božje ljepote. Predivni ste'', ''Ja obožavam tebe, lady in red'', ''Božanstvena žena'', ''A fotka je mrak'', ''Savršenstvo'', nizali su se pozitivni komentari ispod Martininih fotografija.

Martina je tijekom nekoliko sezona popularnog showa stekla nadimak najstrože članice žirija, a evo kako je ona to komentirala u razgovoru za DNEVNIK.HR.

"Uvijek volim reći da je istina u očima promatrača, no s druge strane postoji samo jedna istina za svakog od nas. Ja ću reći da sam i stroga i realna. Međutim, mislim da je strogoća u današnjem društvu i više nego poželjna, pa ne promatram to što sam najstroža članica kao negativan kontekst, nego dapače, ponekad to doživim kao jako lijepi kompliment", priznala je.

Inače, Martina je od 2003. godine u braku sa Ženjom Moskaljovim, a zajedno imaju i kćer Rebeku i sina Nou. Martina je studirala u Grazu, ali je često dolazila u Zagreb, pa je tako jednom prilikom posjetila i Samoborski fašnik, na kojem ju je sa Ženjom upoznao zajednički prijatelj.

Vjenčali su se u Samoboru, a svadba je bila u sklopu obitelji i prijatelja. Martina je tada imala vrlo jednostavnu vjenčanicu od lanenog materijala koja je bila pripijena uz njezinu figuru.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene