Izlazi li ona iz teretane?

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se utegnutim tijelom, a trbuh je glavna tema komentara!

Iva Grgurić Iva Grgurić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 8 Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 5 +8 Iva Grgurić - 1 Galerija

Pobjednica Zadruge Iva Grgurić pohvalila se fotografijama iz teretane u sportskom crnom kompletiću i svu pozornost usmjerila upravo na isklesani trbuh.

Hrvatska starleta Iva Grgurić proslavila se kada je prije dvije godine pobijedila u srpskom realityju "Zadruga" i osvojila nagradu od čak 50 tisuća eura.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 10 ''Istina je da sam...'' Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Pobjeda u showu donijela joj je i veliku popularnost na Instagramu, na kojem je prati više od 225 tisuća ljudi, a sada je pokazala i kako radi na svojem fizičkom izgledu.

U pričama na Instagramu objavila je kako radi čučnjeve na jednoj nozi te se pohvalila svojim izgledom u crnim tajicama i topiću koji je otkrio njezin trbuh te svu pozornost usmjerio na istrenirane mišiće.

Nedavno je dobila ponudu od glumca i redatelja Mime Karadžića da glumi u njegovu novom filmu, a bila je i gošća na vjenčanju Mihajla Šaulića, sina popularnog pjevača Šabana.

Grgurić naporno radi na svome izgledu, što dokazuje i njezina besprijekorna figura, ali i bujne grudi koje je dala napraviti. U filmu će, osim savršenog izgleda, morati pokazati i glumačke vještine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Iva je za srpske medije otkrila i kakvi je muškarci najviše privlače.

"U ljubavi nema pravila. Energija između partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvijek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze s onima koji su bili baš dosta stariji od mene. Onda sam upoznala muškarca koji je samo malo stariji od mene, a bolji od svih sa kojima sam bila", zaključila je Iva u intervjuu za Informer.

Prije nego što je javnosti postala poznata zahvaljujući reality showu, Iva je okušala sreću pred kamerama u potpuno drugačijoj ulozi.

Naime, pojavila se u spotu za pjesmu "Ludo volim te" dvojca Shomy i Vuki 2014. godine, u kojem je vidno drugačije izgledala prije estetskih zahvata.

I dok neki komentiraju kako pretjeruje sa zahvatima, Iva se na to ne obazire. Na Instagramu redovito dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života.

Nakon pobjede u Zadruzi medijima je istaknula kako je odlučila izgraditi karijeru, a ulazak u reality show bio joj je prečica za blistavu budućnost. Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, ali u Zadruzi se upoznala s Filipom Đukićem te je s njim započela romansu još dok je show trajao.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +10 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene