odmalena talentiran

Ovaj dječak danas je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, možete li prepoznati o kome je riječ?

Željko Joksimović Željko Joksimović Screenshot 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović Željko Joksimović Željko i Jovana Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 1 Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) +5 Jovana Joksimović - 2 Galerija

Pjevač Željko Joksimović miljenik je brojnih žena diljem regije, a sada je u javnost isplivala snimka njega dok je bio dječak.

Pjevač Željko Joksimović miljenik je brojnih žena diljem regije zbog svog zgodnog izgleda, ali i dobre glazbe koja ga je proslavila još u mladim danima.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Željko je već od ranih dana gajio osjećaje prema glazbi, a još kao mali dječak znao je svirati harmoniku. Zvijezda je postao već s četiri godine, piše 24 sedam.

Videozapis o početku njegove karijere može se pronaći i na platformi YouTube, a prilog govori o talentiranom dječaku iz Valjeva.

Mnogi poznatog pjevača na snimkama ne bi prepoznali, a evo kako je Joksimović izgledao kao dječak.

Željko je već 10 godina u braku s poznatom srpskom voditeljicom Jovanom Joksimović te zajedno imaju troje djece, sina Kostu i blizanke Anu i Srnu.

O njihovom braku ne zna se puno, ali od svojih samih početaka slovza jedan od najsimpatičnijih parova naše estrade te su uzor mnogima.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene