Nimalo lagan period

Nekadašnja seks-bomba zauvijek se oprostila i od trećeg bivšeg partnera, gubitak nekad bliskih osoba zaredao se u kratkom roku

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Sizemore Tom Sizemore Tom Sizemore - 3 Tom Sizemore - 2 Elizabeth Hurley i Shane Warne - 1 Elizabeth Hurley i Shane Warne - 2 Elizabeth Hurley i Shane Warne - 3 Elizabeth Hurley i Shane Warne - 4 Elizabeth Hurley i Shane Warne - 5 Elizabeth Hurley i Steve Bing - 1 +10 Elizabeth Hurley i Steve Bing - 2 Galerija

Elizabeth Hurley izgubila je treću važnu osobu u svome životu u kratkom vremenu - glumca Toma Sizemorea.

Liz Hurley, engleska glumica i model, doživjela je veliki šok nakon vijesti o smrti glumca Toma Sizemorea, svojeg bivšeg partnera.

Pogledaj i ovo showbuzz tragičan kraj Poznati sportaš čija je smrt šokirala sve nikada nije skrivao koliko mu znači slavna glumica, šuškalo se da su se pomirili

Podsjetimo, Sizemore je preminuo od aneurizme mozga i to je itekako veliki gubitak za Liz, koja je u kratkom vremenu izgubila tri svoja partnera.

Naime, filmski producent Steve Bing, otac njezina sina Damiana, preminuo je 2020. nakon pada s krova luksuzne stambene zgrade od 27 katova. Istraga je to proglasila samoubojstvom, a kasnije je otkriveno da se borio sa svojim ocem milijarderom oko toga da želi ostaviti novac Damianu, kojeg navodno nikada nije upoznao.

Prošle godine australski igrač kriketa Shane Warne, za kojeg je glumica bila zaručena, preminuo je od srčanog udara u 52. godini.

Par je počeo izlaziti 2010. nakon što se ona rastala od supruga Aruna Nayara, a planirali su se vjenčati. Prekinuli su 2013., ali su ostali veliki prijatelji.

Prije nekoliko dana prošla je i godišnjica njegove smrti, a Elizabeth je povodom toga objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Sizemore je jednom za Daily Mail potvrdio da je bio beznadno zaljubljen u Hurley kad su hodali dok je ona živjela u Los Angelesu sredinom 1990-ih.

Rekao je: ''Bila je moja velika žalost. Bio sam jako zaljubljen u nju, beznadno. Ali moji demoni su mi stali na put. Nisam bio u stanju da imam pravu vezu. Jedno je od mojih najvećih žaljenja u životu što se nisam bolje ponašao prema Liz.''

Liz nikada nije javno govorila o Sizemoreu, ali ovaj će je gubitak zauvijek pratiti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +19 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene