Preslatke su

Albina se pohvalila neočekivanim nastupom s velikom regionalnom zvijezdom, a na kraju je dobila i posebnu zahvalu

Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Edita Aradinović - 1 Albina Grčić i Edita Aradinović - 2 Albina Grčić i Edita Aradinović - 3 Albina Grčić i Edita Aradinović - 4 Albina Grčić i Edita Aradinović - 5 Albina Grčić i Edita Aradinović - 6 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Edita Aradinović - 10 Edita Aradinović - 9 +23 Edita Aradinović - 8 Galerija

Albina Grčić pohvalila se nastupom s velikom regionalnom zvijezdom Editom Aradinović za koji je odabrala haljinu koja nije previše skrivala.

Naša pjevačica Albina Grčić objavila je nekoliko zanimljivih videozapisa na društvenim mrežama, a pohvalila se nastupom s velikom regionalnom zvijezdom Editom Aradinović.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Edita je nastupila u splitskom klubu gdje je došla i naša Albina, a nakon što ju je snimila kako nastupa sama, Editi se na bini pridružila i Albina pa su zajedno pjevale nekoliko pjesama.

Nakon što su završile, Edita je zagrlila Albinu te ju podigla i zavrtjela oko sebe, a sve su podijelile na svojim Instagram profilima.

Albina se za ovaj izlazak posebno sredila te je odjenula haljinu od sitnih cirkona koja nije previše skrivala, a doimalo se kao da je ispod nje gola iako je nosila kombinezon boje kože.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Podsjetimo, nedavno se šuškalo kako je Albina prekinula sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem nakon dugogodišnje veze, ali ubrzo je priče demantirala.

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je kratko Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Edita je, inače, srpska 29-godišnja pjevačica čije pjesme obožavaju i mnogi mladi Hrvati, a svoju je karijeru izgradila u sastavu Ministarke koje su snimile i duet s našom Severinom, pjesmu ''Uno momento''.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 +9 Dennis Franz - 4 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene