Gdje je zapelo?

Zaljubili su se, pa im je bilo lakše odraditi prisne scene, a njihov razvod iznenadio je sve koji su ih poznavali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry i Olivier Martinez zbližili su se 2010. na setu filma "Tamna plima", a tri godine kasnije su se vjenčali i dobili sina Macea Roberta.

Akcijska drama "Tamna plima" film je zbog kojeg će mnogi na neko vrijeme zaobilaziti more, a možete ga pogledati noćas na Novoj TV u 1:10.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue (Foto: Instagram) Je li ovaj "onaj pravi"? Prošle godine zaručnik ju je prevario umjesto odveo pred oltar, a ni druge ljubavi joj nisu bile sretne

Priča prati stručnjakinju za morske pse Kate Mathieson, koju je utjelovila oskarovka Halle Berry. Ona se boji vratiti u vodu otkad joj kolega ronilac stradao u napadu morskog psa i zbog toga joj posao propada. Nekada su Kate zvali "šaptačicom moskim psima", no sada je tek sjena te žene. 

Bivši dečko Jeff, kojeg glumi Olivier Martinez, ponudi joj unosnu ponudu da odvede bogatog biznismena na opasno ronjenje s morskim psima izvan kaveza. Kate pristane unatoč svojim strahovima. 

Dok su snimali taj film 2010. u Južnoj Africi, Halle i Olivier su se zaljubili, pa su prisne scene bile uvjerljivije. Vjenčali su se 2013. i tri mjeseca kasnije, u listopadu dobili sina Macea Roberta (7).

Njihov odnos obilježio je skandal kada se Martinez fizički obračunao s njezinim bivšim partnerom, modelom Gabrielom Aubryjem, s kojim glumica ima kćer Nahlu (12). Problem je nastao u trenutku kada Aubry nije htio dati pristanak da Nahla ode s majkom i njezinim suprugom u Francusku, a obojica su nakon incidenta završila u bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama.

Osim tog incidenta veza Berry i Martineza činila se idealnom, no u listopadu 2015. objavili su da se razvode. "Teškog srca smo se odlučili za rastavu. Nastavljamo dalje s ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i koncentrirat ćemo se na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome svu sreću u životu i nadamo se da ćete poštovati našu i, što je najvažnije, privatnost naše djece dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje", istaknuo je par. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Officially out of #Quarantine - ready to get to work! #Moonfall here I come!! 🌙

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Razveli su se 2016. i dijele skrbništvo nad sinom, ali, kako su pisali američki mediji, još su u kolovozu ove godine rješavali neke tehničke detalje oko rastave. 

Inače, Halle je rekla da je imala zanimljivu pripremu za ulogu u filmu "Tamna plima" jer je nekoliko tjedana provela sa čovjekom poznatim kao "šaptačem morskim psima", koji iza sebe ima desetljeća iskustva. Usto, tijekom snimanja oskarovka je naginjući se preko broda dotakla veliku bijelu psinu. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene