Hit komedija

Dugometražni film ''Marginalci'' još je uvijek u kinima i nasmijava publiku diljem Hrvatske!

Film Marginalci - 1 Film Marginalci - 1 Bojan Zibar 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Film Marginalci - 1 Film Marginalci - 2 Film Marginalci - 3 +0 Film Marginalci - 4 Galerija

Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je vrijeme da posjetite obližnje kino i pogledate “Marginalce”. Film je do sada pogledalo i uz njega se nasmijalo više od 50.000 gledatelja.

Najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš To nitko nije očekivao! Dugočekivani "Marginalci" pobrali ovacije publike, a veseli orkestar posebno je iznenadio sve okupljene!

Sretnog 50.000-og gledatelja jučer su u CineStaru Branimir Mingle Mallu dočekali glumci iz filma, Ljubimir Kerekeš i Darko Janeš, te su sretnom dobitniku uručili i prigodnu nagradu. Upravo će njih te njihovu ekipu glumci Ljubomir i Jan Kerekeš počastiti druženjem uz večeru.

Osim obilja smijeha, gledatelje u kinima očekuje i dodatno iznenađenje – ispod sjedala nalazi se nekoliko poklon bonova Kerekeshopa.

Sve to i mnogo više očekuje vas u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir Mingle Mall) i Varaždinu (Lumini centar), gdje se Marginalci prikazuju svaki dan do 1.veljače.

Film “Marginalci” dugometražni je film u režiji Ljubomira Kerekeša, koji će vas nasmijati do suza. A možda se i popišate od smijeha. Ne brinite, sjedala odlično upijaju.” – poručuju iz Kerekesh Teatra

U Duplicato distribuciji u kinima diljem Lijepe Naše, “Marginalci” su se počeli prikazivati 27. listopada.

“Marginalci” su nominirani za najveću medijsku nagradu u zemlji, Zlatni Studio, u kategoriji Film za nagradu Najbolji film godine.

Publika je svojim glasovima Marginalcima osigurala mjesto u finalu, a pobjednika ćemo saznati već ove subote na proglašenju u 20:10 na HRT1.

Uz Zlatni studio, “Marginalci” imaju još jednu nominaciju. Naime, Ljubomir Kerekeš nominiran je za Večernjakovu ružu za ulogu Trpimira u filmu “Marginalci” .

Svoj glas za Ljubomira možete dati SMS porukom RUZA2022 33 na broj 60 085 ( pazite na razmak ) ili telefonskim pozivom na broj 065 900 900.

Marginalci u kinima nisu azurite, stoga brzo u obližnje kino po dozu smijeha i odlične zabave!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene