Nekima je ovo previše

Eksplicitnim kadrovima u kojima su se skinule do kraja podigle su veliku prašinu, scena seksa ono je o čemu se priča

Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet (Foto: Profimedia) Saoirse Ronan (Foto: Getty Images) Saoirse Ronan i Margot Robbie (Foto: Getty Images) +0 Saoirse Ronan (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Winslet i Saoirse Ronan te njihov film "Ammonite" našli su se na udaru brojnih kritika zbog eksplicitnih scena lezbijskih likova i priče o zabranjenoj romansi.

Holivudski film "Ammonite" jedan je od onih o kojima se u posljednje vrijeme jako puno priča, za što su uglavnom zaslužne njegove zvijezde Kate Winslet i Saoirse Ronan.

Pogledaj i ovo Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 4 Mamina slika i prilika Zvijezda Titanika pokazala lijepu kćer, koju je dugo skrivala od javnosti i koja je od nje naslijedila sve najbolje!

Kate glumi Mary Anning, proslavljenu skupljačicu fosila, a Saoirse udanu ženu s kojom je u vezi. U filmu su prikazane kao intimne ljubavnice koje su upuštaju u vezu, a radnja se vrti oko njihove zabranjene romanse. Najviše pozornosti kod javnosti privukla je scena seksa koju su dvije kolegice snimile i podigle prašinu u holivudskim krugovima i scene izmjenjivanja strastvenih poljubaca.

No Kate je itekako ponosna na snimljeni film, što je priznala u intervjuu za The Hollywood Reporter i dodala da je ponosna što je pokazala svoje golo tijelo u 40-im godinama, kao i na scenu intimnog seksa, koja je jedna od najeksplicitnijih koje je u životu odigrala.

"Osjećaj zasigurno nije bio poput onoga kao kad jedeš sendvič. Saoirse i ja smo same osmišljavale scenu", izjavila je 44-godišnja Kate.

Film se suočio s raznim kritikama zbog svoje priče koja je fokusirana na lezbijsku aferu, i to inspiriranu stvarnim događajima, a pobunili su se i rođaci likova.

"Koliko je meni poznato, ta je priča čista izmišljotina Hollywooda, uopće nisu postojale nikakve sugestije da je Mary Anning bila lezbijka. Ne vjerujem da postoje dokazi koji bi potkrijepili njezino prikazivanje kao homoseksualke. Vjerujem da je bila zlostavljana jer je bila siromašna, neobrazovana i bila je žena. Nije li to dovoljno?" izjavila je Barbara Anning, jedna od Marynih rođakinja.

Svoje su mišljenje iznijeli i neki obožavatelji lika i djela Mary Anning, uključujući geologa Brettona Cartera s Harvarda, koji tvrdi da film nije dobro prikazao njezin lik i djelo.

"Malo su mi osjećaji pomiješani naspram ovog filma. Ja sam homoseksualac i zalažem se za prikazivanje LGBTQ likova u filmove, ali čini mi se da je Mary sama po sebi dovoljno zanimljiva osoba. Nisu morali u priču uključivati njezine seksualne afere jer za to ne postoji dovoljno dobra povijesna osnova", izjavio je Carter za Daily Mail.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene