Još malo!

Najiščekivaniji film konačno stiže u kina, hoće li uspjeti ispuniti sva očekivanja? Za neke je ovo posebno emotivna priča!

Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig Daniel Craig (Foto: Profimedia) +6 Rami Malek (Foto: AFP) Galerija

Daniel Craig otkrio očekivanja od novog nastavka Jamesa Bonda "No Time To Die" u kojem posljednji put igra ulogu slavnog tajnog agenta.

Ovih dana nitko ne prestaje ne pričati o novom nastavku filma o Jamesu Bonda "No Time To Die", ujedno posljednjem u kojem kao najpoznatijeg tajnog agenta gledamo Daniela Craiga, koji je i sam otkrio očekivanja od ove filmske poslastice.

Pogledaj i ovo Daniel Craig u filmu No Time To Die Kakav spektakl! Na jednu od najiščekivanijih večeri stigao je i baš posebno obučen, evo zašto danas svi pričaju o njemu!

"Mnogo se očekuje od ovog filma. Vjerujem u kino, to je posao kojim se bavim i izlazak ovog filma u ovom trenutku daje nadu u oporavak te industrije i neki poticaj. Kina su tu zbog nas i ako im možemo na neki način pomoći, ja ću biti sretan", izjavio je Daniel.

S njime se složio i Rami Malek koji u filmu glumi glavnog negativca Safina.

"Bio bih shrvan kada bismo ostali bez te vrste globalne razonode. Za mene je to vrsta umjetnosti koju moramo dijeliti s drugima i sa svijetom, ako ovaj film može osnažiti povratak ljudi u kina, na mjestu na kojima su se mnogi zaljubljivali, osjećao bih veliku privilegiju ", priznao je.

Film je trebao biti premijerno prikazan u travnju 2020. godine, što je odgođeno zbog pandemije koronavirusa za studeni, nakon toga za travanj 2021. godine što je rezultiralo Cineworldowom odlukom o zatvarnju čak 127 kina.

Međutim, svi se nadaju da će "No Time To Die" vratiti publiku u kina.

"Mislim da nema boljeg mjesta za okupljanja od kina. Nadamo se da će ovo usrećiti ljude koji će se svojim prijateljima i obiteljima vratiti filmu nakon dugog i teškog razdoblja", zaključila je producentica Barbara Broccoli.

Film će svjetsku premijeru imati ovog utorka u Royal Albert Hallu, a na njoj će se pojaviti i članovi britanske kraljevske obitelji, dok se će u britanskim kinima početi prikazivati 30. rujna.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +12 Bianca i Roman Celebrity Bujnu violinisticu sa suprugom je spojila ljubav prema Bogu, a oboje vjeruju da su njezine molitve čudotvorne: "Neplodne žene su zatrudnjele"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene