"Atlasovih šest"

O ovoj knjizi puno se priča, a razlog tome su likovi s posebnim moćima koje će vas iznenaditi

Atlasovih šest Atlasovih šest Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Atlasovih šest +0 Atlasovih šest Galerija

"Atlasovih šest" najnovija je književna senzacija autorice Olivie Blake, pravim imenom Alexene Farol Follmuth.

Svakih deset godina šestero najdarovitijih medejaca, izabranika s nadnaravnim moćima, dobiva poziv za posebnu inicijaciju. Cilj je pristupanje Aleksandrijskom društvu, najtajnijem društvu na svijetu. Odabranima će biti osigurana moć i prestižan život kakav nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima. Ali pod koju cijenu?

"Atlasovih šest" najnovija je književna senzacija autorice Olivie Blake, pravim imenom Alexene Farol Follmuth. Majstorica svoga žanra dobila je i prijevod knjige na hrvatski, a radnja će osvojiti sve čitatelje željne napete radnje s osebujnim likovima koji imaju nadnaravne moći. Svijet u kojem oni žive potpuno je drugačiji od onoga kojeg mi poznajemo, no upravo je zato i toliko zanimljiv.

Libby, Nico, Tristan, Reina, Parisa i Callum likovi su koji se isprepliću u čitavoj radnji knjige, a njihove napete priče nećete se zasititi ni kada završite knjigu. Svaki od šestero kandidata ima svoje razloge zbog kojih je prihvatio zagonetni poziv Društva. Iako će to podrazumijevati susret s neviđeno opasnim neprijateljima, a možda i okrutnu izdaju najbližih saveznika, svim će se silama boriti da pristupe redovima Aleksandrinaca. Čak i ako to znači da iduću godinu neće dočekati živi.

Srećom za sve obožavatelje, spisateljica je pripremila još dva nastavka ove priče koji će svjetlo dana ugledati vrlo brzo. Dotad, uživajte u nevjerojatnom svijetu moći koji niste mogli ni zamisliti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene