'Trudna je, volimo se'

Ljubin dečko piše ocu njezine maloljetne kćeri u zatvor

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trudnoj 16-godišnjakinji otac se nalazi u zatvoru, a njezin ljubavnik i mamin dečko, odlučio mu je poslati pismo priznanja u zatvor!

Nakon što je u javnost procurila informacija kako Aleksandar Čabarkapa, dečko bodybuilderice Ljube Pantović, napravio dijete njezinoj 16-godišnjoj kćerki dok joj je mama u showu 'Farma', drama se nastavlja.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić - 3 Oduvijek prekrasna Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

Naime, 16-godišnjakinji se otac Karađorđe Subotić nalazi u zatvoru, a njezin ljubavnik i mamin dečko, odlučio mu je poslati pismo priznanja u zatvor!

'Ćao, Đole, evo da ti napišem i ja koju riječ, iako svu ovu situaciju možda nisi mogao ni zamisliti... Pomoći ću ti sve što bude trebalo jer je tvoja kćerka, tvoja mezimica koja je ušla u moj život i nikad neće izaći! Idemo svuda gdje ona hoće, od splavova do kafića, i znaj da sad ide redovno u školu... Što se tiče nje, nemoj se ništanervirati... Bili smo nedavno na Zlatiboru tri dana, bilo je lijepo, a ići ćemo uskoro i na Kopaonik jedan vikend', početak je pisma koje je prije nekoliko dana Karađorđu Subotiću stiglo u zatvor.

>> 16-godišnjakinja odgovorila stricu: 'Pa što ako sam trudna'

Prema pisanju srpskog Pulsa, Aleksandar Čabarkapa napisao je čak TRI pisma Karađorđu  koji se već tri mjeseca nalazi u zatvoru. Poručio mu je da je jako zaljubljen u njegovu maloljetnu kći i da su zajedno jako sretni, a mami/njegovoj djevojci sve će reći kad ona izađe iz showa.

'Uopće me ne interesira što misliš o njenom i mom odnosu i slažeš li se s tim ili ne. Ti tu apsolutno ništa ne možeš promijeniti i to dobro znaš. Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vrijeme. Đole, znaj to! Ljuba je na farmi i kad izađe, reći ću joj za kćer i mene, a nju ću odmah ostaviti', poručio je Aleksandar bivšem mužu svoje djevojke. Osim što čeka dijete s maloljetnicom s kojom se upustio u seksualne odnose otkako se njegova djevojka te njezina majka nalazi u 'Farmi', Aleksandar očekuje i četvrto dijete sa svojom suprugom!

Ti znaš da je on mnogo bolji za mene nego bilo tko drugi iz Kaluđerice... Jedino me boli što ćeš ti reći na sve ovo, a što se tiče Ljube, ti znaš da se ne potresam baš toliko. Zasad je divan i nježan... Znam da ćeš se razočarati u mene i da će ti sve ovo teško pasti...', napisala je i maloljetnica ocu u svom pismu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene