Malo se pogubio

Odbija prihvatiti da stari te se podvrgnuo raznim zahvatima koji su ga potpuno izobličili, više ne sliči na sebe!

Axl Rose (Foto: Profimedia) Axl Rose (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Axl Rose (Foto: Profimedia) Axl Rose (Foto: Profimedia) +0 Axl Rose (Foto: Profimedia) Galerija

Axl Rose očito ne može prihvatiti činjenicu da stari, a odbija priznati da je bio na estetskih zahvatima. Njegov izgled ipak govori nešto drugačije.

Legendarni Guns N’ Roses najavili su novi EP "Hard Skool", prvo izdanje nakon 28 godina na kojem su zajedno radili Axl Rose, Slash i Duff McKagan, no objavu nove pjesme zasjenila je druga činjenica. Obožavatelji popularnog benda ne mogu doći sebi koliko se pjevač Axl Rose promijenio od početka svoje karijere.

Pogledaj i ovo showbuzz Mnogi se nadaju NEKADA SU ŽARILI I PALILI i opet se okupljaju

Već je godinama jasno da Axl ne izgleda poput mladića koji je nekoć žario i palio svjetskom scenom, a čini se kako je život rock zvijezde uzeo danak. 59-godišnji Axl navodno se ne može pomiriti činjenicom da stari, a to pokušava sakriti brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgnuo u posljednje vrijeme. Niz zahvata učinio ga je neprepoznatljivim, a dosad je poznato da je Axl bio na korekciji nosa, što je i sam potvrdio.

U nekom trenutku su se pojavile i informacije da je pjevač bio na presađivanju kose, a pokušao je ispeglati i bore. Iako je očito bio na tretmanu botoksom i zatezanju lica, Rose to nikada nije javno priznao.

Axl Rose se inače od djetinjstva bori s psihozama, koje su mu liječnici dijagnosticirali još dok je bio dječak. "Lijekovi mi pomažu da prebrodim stres", rekao je jednom prilikom. Pjevač je od samih početaka karijere poznat po svom ponašanju, a prije je šokirao javnost na svakom koraku.

Vodio je i zanimljiv privatni život. Početkom 1986. godine započeo je vezu s Erin Everly, kćeri pjevača Dona Everlyja, a upravo njoj je posvetio hit-pjesmu "Sweet Child o' Mine". Ona se pojavila i u spotu za taj singl, a par je pred oltar stao 1990. godine u Las Vegasu. Manje od mjesec dana kasnije Erin je zatražila razvod. Ipak, kasnije su se pomirili, a Erin je ostala i trudna. Ubrzo je doživjela spontani pobačaj, što je jako utjecalo na Axla koji je u tom trenutku htio osnovati obitelj. Njihov brak nije uspio na kraju, a Rosea su kasnije počeli povezivati s manekenkom Stephanie Seymour.

Seymour se pojavila u spotovima za pjesme "Don't Cry" i "November Rain", a Rose se povezao s njezinim sinom Dylanom s kojim je imao sjajnu vezu. Par se zaručio 1993. godine, no tri tjedna nakon toga prekinli su. Nakon toga je rijetko više pričao o svom privatnom životu, a često se i ljutio na novinare kada bi ga pitali nešto o tome.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 4 +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo nastupio u Hrvatskoj Kostajnici, evo kako je pozdravio publiku kada se popeo na pozornicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene