danas uspješna poduzetnica

Pojavile su se fotografije naše bivše voditeljice iz 2006. godine kad je bila zvijezda malih ekrana, a onda se odlučila na veliki preokret u karijeri

Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli Vejzović - 3 Nevena Rendeli Vejzović - 4 Nevena Rendeli Vejzović - 5 Nevena Rendeli Vejzović - 6 Nevena Rendeli Vejzović - 7 Nevena Rendeli Vejzović - 8 Nevena Rendeli Vejzović - 9 Nevena Rendeli Vejzović - 10 Nevena Rendeli Vejzović - 11 Nevena Rendeli Vejzović - 12 +20 Nevena Rendeli Vejzović - 1 Galerija

Nevena Rendeli Vejzović nekad je bila jedna od naših najpoznatijih televizijskih voditeljica, a zatim se nakon udaje za Maka Vejzovića odlučila na novu karijeru.

Bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović 2006. godine pozirala je nasmiješena u crnoj točkastoj haljini za jedan editorijal. 

Do izražaja je tada dolazila njezina kovrčava duga kosa koja više nije takva. Naime, Nevena danas ima kratki ravni bob, a s loknama je nismo vidjeli već jako dugo. Osim toga, promijenio se i njezin modni stil. Danas je sklonija ležernim kombinacijama ili širokim poslovnim odijelima.

U to vrijeme Nevena je bila kraljica TV ekrana, a danas je uspješna poduzetnica. Otvorila je vlastitu tvrtku koja se bavi organizacijom događaja, promocijama, komunikacijama i odnosima s javnošću.

''Smatram se uspješnom i ne sramim se to reći. Pritom ne mislim da sam uspješna u materijalnom smislu, iako sam dobro situirana zahvaljujući vlastitom radu, već zbog toga što se usudim svakim danom probati nešto novo, ne bojim se neuspjeha već ga doživljavam kao školu, volim izazove i najbolje se snalazim kad multitaskam, a takav mi je svaki dan'', izjavila je Nevena u jednom intervjuu. 

Nevena poslovni život uspješno balansira s onim privatnim u kojem je i više nego sretna. 

Naime, majka je triju djevojčica koje je dobila sa suprugom Makom Vejzovićem koji joj je velika podrška u svemu što radi. 

'Ako nemaš podršku obitelji, teško ćeš pronaći motiva za uspjeh. Tako da mi je najveći vjetar u leđa sigurno moja obitelj. S druge strane, samo u sebi možeš pronaći želju za preživljavanjem, ne može ti to nitko nametnuti. Kad si mama troje male djece, vjerojatno je ta želja još jača jer znaš da tri mala života ovise o tebi, tako da bih rekla da najveću snagu crpim iz majčinstva. Tu je i moja mama, bez koje sve to ne bih stigla ni mogla realizirati, tako da i njoj ide nagrada za požrtvovnost. A suprugu ide nagrada za toleranciju i beskrajnu vjeru u mene'', rekla je Nevena jednom prilikom. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena Jabuka - 1 Crvena Jabuka - 2 Crvena Jabuka - 3 Crvena Jabuka - 4 +27 Crvena Jabuka - 5 inMagazin Žera otkrio detalje svog tajnog vjenčanja na brodu: ''Ma romantika čista, more, galeb…!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvati za blagdane - 1 Hrvati za blagdane - 2 Hrvati za blagdane - 3 Hrvati za blagdane - 4 +2 Hrvati za blagdane - 5 inMagazin Toplina doma uz miris kolača ili atraktivna putovanja: Otkrivamo gdje će poznati Hrvati provesti blagdane!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene