Nema šanse da ga prepoznate!

Proslavio se kao punašni dječak u kultnom filmu, pa iz čudnog razloga nestao iz javnosti, a evo kako danas izgleda!

Jeff Cohen Jeff Cohen Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Cohen - 2 Jeff Cohen - 3 Jeff Cohen - 4 Jeff Cohen - 1 Jeff Cohen - 8 Jeff Cohen - 5 Jeff Cohen - 6 Jeff Cohen - 7 Film Goonies - 2 Film Goonies - 1 +3 Film Goonies - 3 Galerija

Jeff Cohen proslavio se u filmu "Goonies" iz 1985. godine, a danas radi kao odvjetnik i nemoguće ga je prepoznati.

Američki glumac Jeff Cohen bio je dio glumačke ekipe legendarnog filma "Goonies" iz 1985. godine. Tada je glumio slatkog punašnog dječaka, ali danas ga je nemoguće prepoznati.

48-godišnji Jeff bio je jedna od istaknutih zvijezda kultnog filma u kojem je utjelovio Chunka, a danas se može pohvaliti znatnim gubitkom kilograma i potpuno novim imidžem, no njegova je transformacija ipak imala cijenu.

Jeff je jednom prilikom otkrio da njegovu novu figuru, nakon što je znatno smršavio, filmska industrija u Hollywoodu nije prihvatila i više nije dobivao uloge. On je danas uspješni odvjetnik, ali je ranije govorio o tome da su njegove glumačke uloge postajale sve rjeđe, i to s vremenom kako mu se izgled mijenjao.

"U gradu je bilo otprilike četvero punašne djece, tako da ste svaki put kad bi se pojavila neka nova uloga punašnijeg klinca vidjeli iste ljude na audiciji. Bilo je to preživljavanje najdebljeg od njih. Ali kad sam ušao u pubertet, to je za mene bio kraj karijere. Promijenio sam se i više nisam mogao dobivati ​​uloge", izjavio je Jeff jednom prilikom.

Film "Goonies", u režiji Richarda Donnera, prvi se put pojavio na kinoplatnima 1985. godine i navodno se tada 11-godišnji Jeff bojao da će izgubiti svoju ulogu nakon što je obolio od vodenih kozica, no to se nasreću nije dogodio i sudjelovao je u stvaranju filmskog klasika koji se i danas rado gleda.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 1 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 3 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 2 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 4 +24 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Maleni sin bivšeg slavnog para posvuda nosi haljine, a sada su procurile uznemirujuće tvrdnje i pravi razlog koji se krije iza toga?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Treat Williams - 6 Treat Williams - 1 Treat Williams - 4 Treat Williams +3 Treat Williams - 5 Celebrity Poginuo glumac kojeg smo obožavali gledati u hit-seriji i kultnom filmu, o nesreći je izvijestio njegov glasnogovornik: “Shrvan sam”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene