Pretužno...

Poginuo glumac kojeg smo obožavali gledati u hit-seriji i kultnom filmu, o nesreći je izvijestio njegov glasnogovornik: “Shrvan sam”

Treat Williams Treat Williams Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Treat Williams - 6 Treat Williams - 1 Treat Williams - 4 Treat Williams Treat Williams - 5 Treat Williams - 3 Treat Williams - 2 +0 Treat Williams Galerija

Treat Williams život je izgubio u 72. godini nakon teške nesreće s motociklom.

Jedan od omiljenih američkih glumaca Treat Williams preminuo je u 72. godini nakon nesreće s motociklom, a tužnu je vijest za medije potvrdio njegov glasnogovornik i agent Barry McPherson.

"Poginuo je danas poslijepodne. Skretao je lijevo ili desno i auto mu je presjekao put. Jednostavno sam shrvan. Bio je najljubazniji tip i bio je jako talentiran. Filmaši su ga voljeli i on je bio srce Hollywooda od kasnih 1970-ih. Bio je zaista ponosan na svoje ovogodišnje uspjehe i zadovoljan poslom. Imao je uravnoteženu karijeru", izjavio je Barry za magazin People.

Jacob Gribble, Vatrogasni zapovjednik iz Dorset u Vermontu Jacob Gribble, potvrdio je da se nesreća dogodila u ponedjeljak oko 17 sati, a u kojoj su sudjelovali jedan automobil i motocikl.

Treat je glumiti počeo u kazalištu, a filmsku je karijeru započeo 1970-ih pojavljivanjem u raznim mainstream hitovima kao što su "Deadly Hero", "The Ritz" i "The Eagle Has Landed".

Međutim, njegov veliki proboj dogodio se 1979. godine kada je glumio Georgea Bergera u filmskoj adaptaciji hit-predstave "Kosa". Uloga mu je donijela nominaciju za Zlatni globus za novu zvijezdu godine — glumca, njegova druga nominacija došla je 1981. godine za ulogu Daniela Ciella u "Princu grada", a zapaženu ulogu ostvario je i u filmu "Bilo jednom u Americi". 

Glumac je ostavio traga i na malim ekranima. Uloga dr. Andyja Browna u seriji "Everwood" u kojoj je glumio od 2002. do 2006., donijela mu je nominaciju za nagradu SAG za najbolju izvedbu muškog glumca u dramskoj seriji, a ostvario je uloge u serijama "Plava krv" i "Kasna smjena".

2016. godine pojavio se u ulozi Micka O’Briena u "Chesapeake Shores", obiteljskoj drami temeljenoj na istoimenom romanu Sherryl Woods i ostao je u njoj do šeste i posljednje sezone.

Treat je iza sebe ostavio suprugu Pam Van Sant i dvije kćeri Gille i Ellie.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 1 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 3 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 2 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 4 +24 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Maleni sin bivšeg slavnog para posvuda nosi haljine, a sada su procurile uznemirujuće tvrdnje i pravi razlog koji se krije iza toga?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač razotkrila svoje adute u bikiniju, nekima nije dobro zbog ovih prizora: "Želiš da netko dobije srčani?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene