Ovo je potvrda nagađanja?

Omiljeni Harry Potter zaprepastio obožavatelje svojim izgledom, ovakvoj transformaciji se nitko bome nije nadao!

Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe - 3 Daniel Radcliffe - 2 Daniel Radcliffe - 1 Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe i Erin Darke Daniel Radcliffe i Erin Darke Daniel Radcliffe i Erin Darke - 4 Daniel Radcliffe i Erin Darke Daniel Radcliffe i Erin Darke - 1 Daniel Radcliffe i Erin Darke +14 Daniel Radcliffe Galerija

Daniel Radcliffe pokazao je drastičnu transformaciju tijela, nakon čega su sve glasnija šuškanja kako će on utjeloviti kultnog Wolverinea u novom filmu.

Britanski glumac i zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, Daniel Radcliffe pokazao je drastičnu transformaciju tijela i to u finalu TV serije "Miracle Workers", koja je emitirana ranije ovog tjedna.

34-godišnji Daniel u seriji svake sezone glumi drugog lika, a u posljednjoj je utjelovio cestovnog ratnika po imenu Sid u stilu Mad Maxa. Tijekom jedne scene, prikazan je kako skida odjeću sa ebe kako bi otkrio svoje mišićavo tijelo dok puca u goleme robote, odjeven samo u gaćice.

A nakon što je scena emitirana, mnogi su gledatelji brzo iznijeli isto svoja predviđanja i nagađaju da će upravo Daniel biti izabran za ulogu Wolverinea u novim Marvelovima filmovima o X-Mena, a o čemu se šuška već neko vrijeme.

Nakon što se Hugh Jackman vrati u "Deadpoolu 3", glumac će prepustiti vodstvo novom glumcu, a u glasinama se spominju Daniel i Taron Egerton. A obzirom na Wolverineovu tjelesnu građu, isječak Radcliffea služi kao nešto poput Marvelove audicije za glumca, potpomognuto činjenicom da se čini da je zauzeo istu pozu kao Hugh na posteru za spin-off "The Wolverine" iz 2013. godine.

"Daniel Radcliffe bi definitivno trebao dobiti ulogu Wolwerinea", "Svatko tko mi kaže da Daniel Radcliffe ne igra Wolverinea u MCU-u, bolje da ima dobar razlog za to", "On je jedini logičan izbor", neki su od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

I dok novi film o X-Menu tek treba biti najavljen, predsjednik studija Marvel Kevin Feige potvrdio je da će se likovi okupiti za novi projekt nakon što je Disney preuzeo Fox, koji je prethodno bio vlasnik prava. Prije toga, Marvel će objaviti "Bladea" s Mahershalom Alijem u glavnoj ulozi, i novi film "Fantastic Four".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 3 +26 Bianca Censori i Kanye West - 7 Celebrity Nakon golih stražnjica i prozirnih haljina, kontroverzni par sablaznio novim potezom, sada su izveli nešto skroz drugačije!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 2 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 1 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 5 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 3 +12 Chloe Ferry i Johnny Wilbo Celebrity Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene