Lijepo mu se namjestila

Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

Chloe Ferry i Johnny Wilbo Chloe Ferry i Johnny Wilbo Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 2 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 1 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 5 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 3 Chloe Ferry i Johnny Wilbo Chloe Ferry - 5 Chloe Ferry - 4 Chloe Ferry - 1 Chloe Ferry Chloe Ferry i Johnny Wilbo +6 Chloe Ferry - 1 Galerija

Chloe Ferry i Johnny Wilbo snimljeni su zajedno na odmoru u Španjolskoj nakon što su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu.

Britanska reality zvijezda Chloe Ferry snimljena je na odmoru Španjolskoj zbog kojeg se našla u središtu pažnje jer ga provodi s dečkom Johnnyjem Wilbom kojemu je oprostila prevaru i dala novu šansu njihovoj ljubavi.

Paparazzi su snimili Chloe i Johnnyja na bazenu, gdje je ona pokazala svu raskoš bujnih oblina u crnom bikiniju s tangicama, a ponosno je pokazala i tetovaže kojima je ukrasila svoje tijelo. Par je razmjenjivao nježnosti, nakon čega ju je on fotografirao za društvene mreže dok je ona strpljivo pozirala i namještala se.

Chloe se na društvenim mrežama pohvalila i poklonima koje je od Johnnyja nedavno dobila za rođendan, između ostalog i Cartier prstenom od 1860 funti kojim ju je navodno zaručio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

Par je posljednji put viđen u veljači nakon što su viđeni zajedno na zabavi povodom otvaranja revije Charlotte Crosby, a vezu su dosad prekinuli već tri put.

"Chloe pokušava ostaviti prošlost iza njih i samo se želi vratiti zabavi i uživanju u životu s Johnnyjem", izjavio je njoj blizak izvor za The Sun.

Prvi put je prekinula s Johnnyjem u rujnu prošle godine kada ga je optužila da joj je iza leđa slao poruke drugim djevojkama, a nakon što su odlučili obnoviti svoju vezu, ponovno su se razišli tjedan dana kasnije, a Chloe je navodno bila slomljena.

Međutim, nakon što se činilo da ponovno zajedno u prosincu, Chloe je ubrzo opet bila slobodna jer je htjela biti sama.

Za The Sun je tada izjavila: "Ne želim biti s nikim. Imala sam tako lošu 2022. da jedva čekam 2023. godinu.

Ništa ne može poći po zlu više od onoga što mi je učinila 2022. pa sam zapravo jako uzbuđena što ću neko vrijeme biti sama", izjavila je za The Sun.

Nakon toga je slijedila još jedna pomirba pa prekid, no najnovije paparazzo fotografije govore da se ipak predomislila i da ponovno zajedno uživaju.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 4 +19 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Celebrity Prekrasna Tatjana Jurić uz bok najvećim svjetskim zvijezdama u Veneciji, pogledajte njezino savršeno izdanje za crveni tepih!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene