podijelili i lijepu vijest

Rijetki znaju da Harry Potter ljubi pet godina stariju djevojku, a zaljubili su se snimajući eksplicitne scene

Daniel Radcliffe i Erin Darke Daniel Radcliffe i Erin Darke Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe i Erin Darke - 1 Daniel Radcliffe i Erin Darke - 2 Daniel Radcliffe i Erin Darke - 3 Daniel Radcliffe i Erin Darke - 4 Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) +6 Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Galerija

Daniel Radcliffe i Erin Darke čekaju prvo dijete, a njihovoj sreći i uzbuđenju nema kraja.

Britanski glumac i zvijezda filmova o Harryju Potteru Daniel Radcliffe očekuje svoje prvo dijete s dugogodišnjom djevojkom Erin Darke, a vijest je potvrdio njegov glasnogovornik

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe i Erin Darke Lijepa vijest! Harry Potter postao je tata, on i pet godina starija partnerica uhvaćeni su u šetnji s bebom!

33-godišnji Daniel i 38-godišnja Erin zajedno su više od deset godina, a glumac je oduševljen i uzbuđen što će postati otac.

"Daniel i Erin ne mogu biti sretniji, apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju postati tročlana obitelj. Nedavno su rekli vijest svojim obiteljima i prijateljima i ovo je za njih jako uzbudljivo razdoblje", otkrio je njima blizak izvor za The Mirror.

"Daniel je jako uzbuđen što će postati tata. Njegov odnos s Erin doista je poseban i svi misle da će biti sjajni roditelji", potvrdio je drugi izvor za The Sun.

Vijest je objavljena nakon što je par snimljen u zaljubljenoj šetnji New Yorkom, a Erin je pritom pokazala već poveći trbuh.

Upoznali su se dok su zajedno radili na "Ubij svoje najdraže" 2012. godine i zajedno su više od deset godina.

"Bit će to vraška priča koju ćemo ispričati našoj djeci jednog dana, zbog onoga što naši likovi rade jedno s drugim", izjavio je Daniel za People, misleći pritom na scenu seksa koju su snimili u filmu.

Za Playboy je 2015. godine pričao o tome kako ga je odmah privukla u njihovoj prvoj zajedničkoj sceni u filmu.

"Nema glume, barem ne s moje strane. Postoji trenutak kada me ona nasmije, a ja se smijem kao ja, a ne kao moj lik. Bila je nevjerojatno duhovita i pametna. Znao sam da sam u nevolji", priznao je tada.

Erin je pak dodala da su se povezali zbog toga koliko stvarno vole ono što rade i da postoji nešto stvarno lijepo i ljupko s nekim sličnim sebi.

Daniel je čuven po ulozi najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu Harryja Pottera, dok je Erin glumila u "Zauvijek Alice", "Čudesna gospođa Maisel" i "Revolt dobrih djevojaka".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša +5 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Zanimljivosti Slovila je kao jedna od najljepših Hrvatica, no tragična vožnja u kobnom automobilu prekinula je sve: "Bila je nespojiva sa životom"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 4 +15 Ana Obregon - 5 Celebrity Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, djevojčici je odlučila dati i njoj posebno ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene