Lijepa vijest!

Harry Potter postao je tata, on i pet godina starija partnerica uhvaćeni su u šetnji s bebom!

Daniel Radcliffe i Erin Darke Daniel Radcliffe i Erin Darke Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe i Erin Darke - 4 Daniel Radcliffe i Erin Darke - 3 Daniel Radcliffe i Erin Darke - 1 Daniel Radcliffe i Erin Darke Daniel Radcliffe i Erin Darke - 2 Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) +12 Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Galerija

Daniel Radcliffe i Erin Darke dobili su prvo dijete, no zasad nisu otkrili spol ni ime bebe.

Britanski glumac i zvijezda filmova o Harryju Potteru Daniel Radcliffe dobio je svoje prvo dijete s dugogodišnjom partnericom Erin Darke, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe Ovo je potvrda nagađanja? Omiljeni Harry Potter zaprepastio obožavatelje svojim izgledom, ovakvoj transformaciji se nitko bome nije nadao!

33-godišnji Daniel i 38-godišnja Erin, koji su u vezi više od deset godina, snimljeni su u šetnji s djetetom u kolicima na ulicama New Yorka, i to nedugo nakon što se saznalo da će postati roditelji, ali zasad nije poznato jesu li dobili sina ili kćer. Daniel se pokušao sakriti ispod kape sa šiltom i zaštitne maske za lice, no ipak su ga paparazzi uspjeli primijetiti.

Fotografije pogledajte OVDJE.

"Daniel i Erin ne mogu biti sretniji, apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju postati tročlana obitelj. Nedavno su rekli vijest svojim obiteljima i prijateljima i ovo je za njih jako uzbudljivo razdoblje", otkrio je njima blizak izvor za The Mirror nakon što se pročulo da čekaju prinovu.

"Daniel je jako uzbuđen što će postati tata. Njegov odnos s Erin doista je poseban i svi misle da će biti sjajni roditelji", potvrdio je drugi izvor za The Sun.

Vijest je objavljena nakon što je par snimljen u zaljubljenoj šetnji New Yorkom, a Erin je pritom pokazala već poveći trbuh.

Par se upoznao dok su zajedno radili na filmu "Ubij svoje najdraže" 2012. godine i zajedno su više od deset godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Šovagović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Tarik Filipović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Boris i Mario Mirković na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Gordan Jandroković, 2010. godina +8 Bojan Navojec na proslavi rođenja sina Gorana Navojca Nekad i sad Pogledajte šaroliku ekipu s kojom je Goran Navojec slavio rođenje sina, neke poznate Hrvate na starim je fotkama baš teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene