Prava je ljepotica

Domaću publiku osvojila je kao preslatka i talentirana djevojčica, a i danas obara s nogu glasom, ali i stasom!

Antonija Dora Pleško Antonija Dora Pleško DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Dora Pleško Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +0 Antonia Dora Pleško (FOTO: Instagram) Galerija

Antonija Dora Pleško na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u sićušnom bikiniju.

Talentirana splitska pjevačica Antonia Dora Pleško (22) domaćoj publici prvi put se predstavila 2009. godine u popularnom showu Nove TV "Supertalent".

Pogledaj i ovo Minea i Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP baš džentlmenski Mineu je morao tješiti ćelavac kojeg se uplašila, a nakon ove nježne geste više je nije bilo toliko strah!

Tada joj je bilo samo 10 godina i sve je osvojila svojim iznimnim glazbenim talentom te je natjecanje završila u samom finalu. Nazivali su je malenom Lizom Minelli, splitskim čudom od djeteta, dobila je čak i ulogu u holivudskoj seriji, a kad se ponovno pojavila u "Supertalentu" 2017. godine, glazbena karijera doživjela joj je strelovit uspon.

Iako joj je i tada pobjeda u showu izmakla za dlaku, od tada je nastupala na popularnim domaćim festivalima, natjecala se i na Dori, izbacila nekoliko pjesama i spotova, a osim glazbom, pažnju javnosti danas privlači i svojim izgledom.

Na Instagramu broji preko 17 tisuća sljedbenika koji je redovito ispod objava obasipaju lajkovima i komplimentima, a sada ih je počastila i jednom svojom fotografijom u badiću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A N T O N I A D O R A (@antoniadoraaa)

"Sreću pronalazim tamo gdje sjaji sunce", napisala je u opisu fotke na kojoj nosi minijaturni dvobojni bikini, slamnati šešir i sunčane naočale.

"Predivna ljepotica", "Zgodna" "Prekrasna si", pisali su joj pratitelji koji su joj u komentarima lijepili i zaljubljene smajliće te emotikone vatre, a dobila je i na tisuće lajkova.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +1 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene