Mlada ljepotica

HOĆE LI SRPKINJA ĆOPITI MADONNINOG SINA? Postaje li Rocco srpski zet?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kćerka poznate srpske pjevačice zimuje na istoj lokaciji na kojoj je trenutno i Rocco. On vrijeme provodi s majkom i obitelji.

Srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaya s prijateljicama i kćerkom Nikolinom Dragojlović zimuje u jednom od najluksuznijih odmarališta na svijetu, švicarskom Verbieru. Tamo je, u isto vrijeme,na odmoru i Madonnin sin Rocco, kojem se navodno jako sviđa lijepa Nikolina, kćerka poznate Ostojić.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Za srpski Telegraf upućeni izvor ispričao je da su Nikolina i Rocco sjedili u istom restoranu, a on je cijelo vrijeme gledao u nju. Nakon toga, Nikolina je krenula u WC, a Rocco ju je pritom zaustavio u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za svoj stol.

Cijelu priču potvrdila je i sama Kaja. "Madonna je ovdje na obiteljskom odmoru, baš kao i mi. Sreli smo njezinog sina u restoranu i mogu reći da se dečko fino ponaša i da je lijepo odgojen", rekla je srpska pjevačica.

 

My whole world

A photo posted by Nikolina Dragojlović (@nikolinadragojlovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene