Sva lica Katice Petko!

Upoznajte najpoznatiju i najzabavniju hrvatsku baku: Ima 72 godine i glavna je zvijezda na društvenim mrežama!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Petko - 1 Obitelj Petko - 3 Obitelj Petko - 4 Sva lica Katice Petko - 4 Katica Petko Katica Petko Sva lica Katice Petko - 1 Sva lica Katice Petko - 2 Dalibor Petko Dalibor Petko +7 Dalibor Petko Galerija

Ona ima 72 godine, a smatra se skromnom seoskom ženom. Nema profil na Instagramu ni na TikToku, no svejedno je glavna zvijezda na društvenim mrežama. O transformacijama Katice Petko, mame poznatog voditelja Dalibora, u slavne osobe raspisali su se i inozemni mediji. Njezina preobrazba u Prlju iz Leta 3 u samo nekoliko dana pregledana je nekoliko milijuna puta. S najpoznatijom, ali i najzabavnijom bakom u Hrvata družila se Anja Beneta ispred kamera In magazina.

Zbog avangardne none Katice Petko internet je doslovno izgorio. Nismo dugo morali čekati da i ostali članovi Leta 3 slete u dnevni boravak Petkovih roditelja.

Na improviziranu eurovizijsku pozornicu, uz Katicu, oprostite, Prlju, i prijateljicu Divnu, odnosno Mrlu, došetao je i Katičin suprug Stjepan, i to s raketama.

"Uloga me pripala psihopata i to sam ja odglumio sa raketama, bilo mi je zabavno. Malo sam se isplesao koliko sam mogao sa ženskama, ženske su brže od mene'', ispričao je Stjepan Petko. 

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

''Ja sam već podnijela zahtjev LET 3 da idem s njima, kao podršku da me uzmu, a ako nešto zablokiraju ja sam tu da uletim'', objasnila je Katica Petko. 

''Super, možda će i mene pozvati, bit će mi drago ako idem sa suprugom'', nadovezao se Petko. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

Mama ŠČ, kako su je od milja prozvali, urenbesnom transformacijom u umjetnicu koja mora biti zdrava prošle je godine oduševila i Konstraktu.

"Bila sam na njezinom koncertu, družile smo se, bila je zadovoljna , kad sam došla spekla sam joj kiflice i kolace donesla, pozdravila me, zahvalila se na pozornici. Bilo mi je super'', priča Katica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

Za sve je kriv njezin sin Dalibor. Nakon sudjelovanja u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'', poznati voditelj transformacijama je publiku odlučio zabavljati i na svojim društvenim mrežama u vrijeme korone.

''Trebala mi je transformacija za Grubnića i mamu i onda sam rekao, gle imam ideju, ti ćes glumiti, i ona kako ok.", priča Dalibor. 

"On mene nije trebao puno nagovarati, ja sam žena od akcije i meni se ne treba dva puta reći nesto'', nadovezala se Katica. 

 

 ''Onda sam rekao imam jednu još bolju ideju da mi dovedemo tvoje prijateljice ...", dodao je Dalibor.

Nakon što su lansirane u bespuća interneta, Old Spajsice su se odmah vinule u zvjezdanu orbitu.

''Ja sam skroma seoska žena, i ne osjećam se nikakva glumica niti zvijezda. Jedino mi je drago da me prepoznaju na cesti. Tepaju mi ovo, ono, a iza leđa, ne znam'', priča Katica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

Za Petkovu urenebesnu ekipu pročulo se i izvan granica Lijepe naše. Prilog o njima radila je čak i francuska televizija. Nije li to dovoljan razlog da vesela družina pod Daliborovom redateljskom palicom krene i na brzi tečaj francuskog.

Ideja nikad ne nedostaje.

 

''Ja trebam samo uplaiti kameru i to je to'', kaže Petko. 

Izdvojiti najbolji video, nemoguća je misija. No jedno je sigurno - avangardna nona i njezino društvo na snimanjima se odlično zabavljaju.

"To je najvažnije da mi uživamo na tim cirkusima što bi ja rekla'', dodala je. 

Ove prezabavne none i nonić dokaz su da i u osmom desetljeću život može biti itekako zabavan. Protiv starosti i popratnih bolesti odlučili su boriti se smijehom. A nije li on odavno poznat kao univerzalni lijek za sve.

"Ekipa pozdravlja sve gledatelje In magazina! ŠČ!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Hamm i Anna Osceola - 3 Jon Hamm i Anna Osceola - 4 Jon Hamm i Jennifer Westfeld Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) +1 Jon Hamm Celebrity Zbog 17 godina mlađe djevojke prekršio je obećanje koje je sam sebi dao, a baš zbog toga je i prekinuo s bivšom!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +13 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog želje da ostane mlada jako je požalila, a fotografije izbliza pokazuju što si je zapravo učinila!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene