biografski težak element

Lepa Brena u Zagrebu gledala predstavu o sebi: ''Uvijek je veoma emotivno, uvijek se slomim i krenu mi suze''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava o Lepoj Breni - 1 Predstava o Lepoj Breni - 2 Predstava o Lepoj Breni - 3 Predstava o Lepoj Breni - 4 Lepa Brena Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 5 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 4 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 3 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 1 Lepa Brena i Stjepan Mesić +22 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 6 Galerija

Zajedno s publikom, kroz suze i smijeh Lepa Brena, u utorak je u Zagrebu još jednom proživljavala sjajne i sjetne trenutke svojeg života i karijere. Lepa Brena Project, zagrebački Kerempuh, napunio je do posljednjeg mjesta tri večeri zaredom. I poznati uzvanici ostali su pozitivno iznenađeni i emotivni. Čime je ovaj glazbeno-plesni spektakl impresionirao Maju Šuput, Stipu Mesića, pa čak i samu Brenu, saznajte u prilogu In magazina!

Pred prepuno gledalište zagrebačkog Kerempuha stalo je čak pet Lepih Brena, kako bi glazbom, plesom i glumom, ispričale priču o životu najveće balkanske zvijezde, tragičnom raspadu bivše države i nesretnim sudbinama svih njezinih građana.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

''Vrlo je zapravo dirljiva, meni je jako dirljiva predstava koja je mene odvela osobno do mog djetinjstva 80-ih s jednom nostalgijom, ali opet nekom lijepom vizijom u budućnost, važno je da se veselimo, da pjevamo i da volimo'', kaže Ana Maras Harmander. 

''Čula sam da neće biti mjuzikl, ali čim sam čula prve taktove došlo mi je da pjevam da plešem, ali nije otišlo u tom smjeru, ipak je to malo ozbiljnija predstava'', komentirala je Maja Šuput. 

Koju nije propustio ni bivši predsjednik Stjepan Mesić, prisjećajući se vremena najveće - Brena manije. 

''Pa znate što, bila je prelijepa. Ona je lomila granice republika, pokrajina, bila je u trendu i ja sam je volio slušati'', priznao je Stjepan Mesić. 

Ali sama predstava, u kojoj se izmjenjuju Brena Biznismenka, Brena Graditeljstva, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti, daleko je od biografije jedne pjevačke zvijezde.

''Poanta čitave predstave je - All you need is love, mi moramo biti tolerantni, moramo imati razumijevanja za naše različitosti'', kaže Lepa Brena. 

I dok ona uživa u izvedbama ansambla, glumcima nije nimalo lako igrati pred Brenom, čak ni doajenki Jasni Đuričić, koja je nedavno nagrađena za najbolju europsku glumicu u filmu "Quo Vadis, Aida" Jasmile Žbanić.

''Ne mogu reći da je ugodno, ali čini mi se da mi je prvi put bilo najneugodnije, ali sada sam se već nekako i navikla i ne mislim više o tome, zato što je Brena potpuno samosvjesna i zna da je nešto autobiografsko, a nešto baš i nije'', komentirala je Jasna Đuričić. 

Ipak, jedan je biografski element težak, kako za Jasnu, tako i Brenu, a to je priča o otmici njezina sina.

''Predstava je uvijek veoma emotivna za mene jer ju ja zaista doživljavam veoma osobno i kada Jasna baci lutkicu lepe Brene na pod ja se uvijek slomim i uvijek mi krenu suze'', priznaje Brena. 

''Jako je teško pronaći mjeru kada je netko tko je potpuno živ i zdrav u velikoj snazi sjedi ispred vas a proživio je tako nešto strašno, uvijek se bojim da ne pretjeram'', govori Jasna. 

Kako i tekst predstave kaže, ženama se ne oprašta lako uspjeh na svim poljima, no baš zato, u inat, vrijedi pokazati svijetu kako naši snovi nikad nisu preveliki.

''Jedino što je vrijedno je vaše znanje i vaša ljudskost i to je jedino što ima trajnu vrijednost. Ja moram priznati da nikad nisam imala tu kategoriju za glorifikacijom svoje ličnosti, ja mislim da su oni jako dobro u predstavi to rekli, ja volim biti Lepa Brena par sati, volim vidjeti sreću u očima ljudi. Čim siđem sa scene ja zaista zaboravljam, Lepu Brenu ostavljam iza sebe i volim voditi normalan običan život'', kaže pjevačica. 

Koji inspirira čak i domaće glazbenike, da streme jednog dana biti karakterizirani kao fenomeni.

''To bi bilo zaista prekrasno, ja sam o sebi svašta već pročitala i napravila, imam iza sebe stvarno super stvari a zamislite još otići tako daleko da jednog dana netko kaže e treba o njoj snimiti film ili predstavu'', zaključila je Maja. 

Dok još čekamo Majinu priču, ona Lepe Brene putuje prema Rijeci, u kojoj na daske stupa 10. ožujka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 4 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 +16 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Celebrity Jadranka Kosor čestitala Dan žena u majici s porukom, a neki su primijetili i jednu malu promjenu na njoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene