''veliki je radnik''

Najveći ponos Rippera i Yaye je kći Lucija, a evo što ona kaže o odrastanju s poznatim roditeljima!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 7 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 6 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 5 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 4 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 3 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 2 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 1 Yaya i Josip Radić +0 Dubravko Ivaniš Ripper i Jadranka Ivaniš Yaya (Foto: Instagram) Galerija

Akademska slikarica, dizajnerica nakita, glazbenica, ali i majka. Sve su to riječi koje opisuju svestranu Jadranku Ivaniš Yayu. Iako su popularni Jinxi na pauzi već nekoliko godina, Yaya i dalje uskoči kao prateći vokal u suprugovu bendu Pips Chips & Videoclips. A nedavno im se na pozornici pridružila i kćer Lucija. U domu Ivaniša bila je ekipa IN magazina!

Pjevačica Jinxa Jadranka Yaya Ivaniš i Dubravko Ripper vole se točno koliko treba. Na vječnost su se zakleli 2001. ispred stotinjak uzvanika, a njihov bračni staž dokaz je da su sjajan spoj.

''Kad si u tom kreativnom svijetu, onda te on povuče, usiše. Međusobno se podržavamo u tome, razumijemo se. Mislim, bilo bi možda puno teže da je netko od nas u poslu od 9 do 5, pa onda baš nije jasno - ček došao sam s posla u 5, a ti dolaziš u 11 navečer. Ili imam trenutak inspiracije da ostanem tri dana u ateljeu ili studiju. To su neke postavke koje treba razumjeti i mislim da kad se tu dva kreativca spoje, da je to najbolja varijanta'', priča Yaya.

Ti su kreativci svoju ljubav prema glazbi prenijeli i na kćer. Uz to što pjeva kao prateći vokal u očevu bendu, 19-godišnja Lucija trenutačno se priprema za Glazbenu akademiju u Nizozemskoj, gdje će studirati klavir.

''Da, oni su imali dosta velik utjecaj na mene. Možda ne izravno, ali cijeli sam život s njima po koncertima, studijima i radim ovo za tatu, prateće vokale i to je stvarno životno iskustvo'', govori Lucija Ivaniš. 

''Jako sam ponosna na svoju kćer. Ona je rano znala odrediti te svoje puteve i nisu uvijek bili laki. Veliki je radnik, jako je uporna, oboje smo ponosni'', govori Yaya. 

Na pitanje kako je bilo odrastati uz poznate roditelje, Lucija jednostavno odgovara:

''Pa, iskreno, stvarno ništa posebno. Nisam Beyonceina kći, pa ne znam'', našalila se. 

Zbog alternativne glazbe koju Ivaniši stvaraju ljudi misle da žive ludim rokerskim stilom, a zapravo su potpuno normalni roditelji u čijem je obiteljskom domu najčešća rasprava što će sutra biti za ručak.

''Imamo ritual odlaska na plac subotom, popijemo kavu u svom omiljenom kafiću, razvrstavamo tu hranu, kuhamo i tako. Onako, ulazimo u neku fazu starčeka'', priča Yaya.

Jadranka je akademska slikarica koja je svoju kreativnost usmjerila stvaranju unikatnih komada nakita od nesvakidašnjih materijala.

''Ti otpadci, repromaterijal, komadići koji ostanu od šustera, to mi je jako intrigantno. Općenito, danas je reciklaža velika tema. I velika tema je probati danas u tom potrošačkom društvu ne baciti i kupiti novo, nego probati od nečega što je naizgled otpad napraviti nešto plemenito, ljepše.''

Inspiraciju pronalazi svuda oko sebe, a svaki put kad se uhvati igle i konca, uroni u svoj svijet.

''Sam taj čin šivanja, izrade utječe na tvoj ritam disanja, smiruješ se, meditiraš i prođe pet sati, a da nisi ni svjestan da je prošlo pet sati'', kaže. 

Mnogi obožavatelji i dalje se nadaju kako će jednog dana iglu ponovo zamijeniti mikrofonom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene