veliki hit!

Kazališna senzacija o Lepoj Breni se vraća u Hrvatsku: ''Nije bilo jednostavno pjevati pred njom''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Lepa Brena - 4 Predstava Lepa Brena - 3 Predstava Lepa Brena - 5 Predstava Lepa Brena - 2 Predstava Lepa Brena - 1 Vladimir Aleksić, glumac i redatelj Lepa Brena ''Lepa Brena Project'' - 12 ''Lepa Brena Project'' - 11 ''Lepa Brena Project'' - 10 +20 ''Lepa Brena Project'' - 9 Galerija

Dugo jedna predstava nije privukla toliko pozornosti kao ''Lepa Brena project''. Predstava o njezinom životu postala je pravi hit, pa se tako nakon rasprodanih izvedbi u ožujku vraća u Hrvatsku. Koje će gradove obići ali i kako je glumcima bilo nastupati pred pjevačicom pogledajte u prilogu In magazina.

Malo je umjetnika koji za života postanu protagonisti predstave. No to je pošlo za rukom Lepoj Breni. Priča o njezinu životu postala je prava kazališna senzacija, a nakon rasprodanih izvedbi u ožujku, sada se ponovno vraća u Hrvatsku, na zagrebačke i riječke daske te dolazi u Split i Makarsku. 

''Veselim se jako izvedbi predstave u Splitu, tamo je moja mama živjela i radila 3 godine. Snimala je seriju i puno je vremena provodila tamo i jedva čekam da vidim Makarsku, nisam dosad imala prilike da idem tamo'', govori glumica Anđela Jovanović. 

''Nažalost kad ste na turnejama, često nemate vremena da obiđete grad u kojem se nalazite, međutim na prošloj turneji smo imali dan pauze. Ja sam iskoristio to slobodno vrijeme da obiđem Rijeku i oduševio sam se ljepotom tog grada. Uvečer sam uživao u starom gradu, ujutro sam šetao uz more'', priča glumac Vladimir Aleksić. 

Pogledaj i ovo Lepa Brena Baš su je ganuli Pogledajte kako je Lepa Brena partijala s tamburašima u Zagrebu, ponesena emocijama sasvim se opustila

Likom Lepe Brene ispričana je priča o raspadu bivše države i sudbini njezinih građana. Brenu su utjelovile četiri glumice i jedan glumac, a poseban im je osjećaj bio u Zagrebu nastupati pred samom pjevačicom.

''Posebno je bilo iskustvo igrati ovu predstavu pred Brenom, ona nas je gledala u Zagrebu i to je bio baš onako veliki događaj i ja sam imala veliku tremu, nije baš najjedostavnije pjevati Breninu pesmu pred njom'', iskreno priča Anđela Jovanović. 

U četrdeset godina karijere Lepa Brena postala je pravi društveni fenomen te njezina popularnost ne blijedi.To potvrđuje i ova predstava jer ulaznice se rasprodaju u rekordnom roku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 Ivica Kovačević za In Magazin - 7 Ivica Kovačević za In Magazin - 4 +20 Ivica Kovačević za In Magazin - 3 inMagazin Sjećate se našeg poznatog voditelja Ivice Kovačevića? Život mu se 2007. u potpunosti promijenio, a više se tako i ne zove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene