Uhvatila se za glavu od sreće!

Srbiju su posljednju prozvali za finale Eurosonga, pogledajte što je Konstrakta uzviknula kad je saznala da ide dalje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na Eurosongu, prošla je u finale natjecanja koje se ove godine održava u Torinu.

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga odabrano je još 10 zemalja koje ćemo gledati u finalu natjecanja, a među njima će biti i Konstrakta, predstavnica Srbije.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna "Zato je kupio Europu" Vijest o plemenitom potezu Baby Lasagne odjeknula je i izvan Hrvatske, evo kakve su reakcije stranaca: "Marko, ne zaslužujemo te!"

Konstrakta je nastupila s pjesmom "In corpore sano" i tako Srbiji osigurala prolazak u finale. Njezina reakcija nakon što su je prozvali, nasmijala je publiku, ali i gledatelje ispred malih ekrana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstrakta | FAN PAGE (@konstrakta.official)

Srpska predstavnica, uhvatila se za glavu i povikala od sreće: "Ajde, bre... Jao... Dobro je, okej je.."

Konstrakta je nastupila treća po redu, a publika u areni je tijekom izvedbe s njom pljeskala i ponavljala stihove. "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Branka Krstulović Celebrity Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene