Opravdala titulu misice

Lijepa Splićanka koju uspoređuju s Monicom Bellucci plijenila je poglede na plaži u Dubaiju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Ljiljak nedavno je posjetila Dubai, gdje je uživala u svim njegovim čarima.

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak, nedavno je odlučila napuniti baterije i uputiti se u toplije krajeve. Ovoga puta izbor je pao na Dubai - mjesto dobrog provoda, vrhunskih restorana i dugih pješčanih plaža.

Pogledaj i ovo Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) U seksi izdanju Naša bivša misica uhvaćena pored Porschea koji je izazvao brdo reakcija, pokušala se sakriti iza tamnih naočala, ali to joj ipak nije uspjelo!

Međutim, na Barbarinom rasporedu u Dubaiju pronašlo se mjesta i za poslovne obveze. Posjet dalekom Dubaiju Barbara je iskoristila i za photoshooting pred objektivom našeg poznatog fotografa Gorana Matijašeca, koji već godinama gradi uspješnu karijeru u Dubaiju.

Njihova suradnja započela je 2015. godine kada je Barbara ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, a Goran je bio zadužen za fotografije. Suradnje i brojne zajedničke kampanje su se nastavile, a jedna od njih je i naslovnica časopisa Miss Universe – snimana upravo u Dubaiju. Tako je lijepa Barbara, pozirajući ispred fotoaparata, plijenila poglede u mondenom odmaralištu Al Naseem, kao i pored čuvenog Burj al Araba te je neodoljivo podsjećala na talijansku glumačku divu, Monicu Bellucci.

Fotografije u kupaćim kostimima i predivnim haljinama ukazuju kako Barbara izgleda bolje nego ikad. Jedni od razloga svakako su posvećenost i trening, ali postavlja se pitanje doprinosi li sveukupnom dojmu i zaljubljenost. Barbara se na pitanja o emotivnom statusu samo zagonentno smiješi, ali ne daje konkretan odgovor.

Nakon odmora u Dubaiju, Barbara se vratila osvježena i preplanula te se sada s puno elana priprema za poslovne projekte vezane za dizajn interijera, kojemu je Barbara iznimno posvećena.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Nekad i sad Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene