premijera spota

Domaći pjevač u usponu predstavlja svoju dosad najosobniju pjesmu, u kojoj je otkrio i novi identitet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Produkciju pjesme, mix i master potpisuje Ivan Mihaljević iz Supersonic Songbird studija, a glazbu, tekst i aranžman Josip Kolić Sentineo, uz Ivana Mihaljevića koji mu se pridružio i u aranžmanu.

Trećim po redu singlom 'Samo ti i ja' Neo ujedno predstavlja i svoj novi identitet Sentineo. Njegova dosad najosobnija pjesma pruža drugačiju perspekivu o tematici koja je i dalje delikatna, ali realna i polako sve prihvaćenija u hrvatskom društvu.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

''Htio sam na jednostavan, čak i naivan način izreći svoje osjećaje i misli o preprekama s kojima se susrećem u društvu u kojem živim samo zbog tuđih doživljaja moje seksualne orijentacije. Ovom pjesmom želim doprinijeti međusobnom razumijevanju oko pitanja „zabranjenih ljubavi“, a nadam se da će se pronaći i netko tko će vidjeti sebe u ovoj pjesmi i razumjeti kako nije sam. Za mene je glazba oduvijek bila umjetnost koja vrlo snažno ostavlja utisak na ljude i zaista mijenja svijet, stoga sam presretan da imam priliku ispričati ovu priču kroz glazbu. Pjesmu sam napisao s 20 godina i bilo je potrebno vremena da je odlučim podijeliti sa svijetom. Većina mojih pjesama ima priče koje vučem iz svog života, a priča ove pjesme govori o jednom velikom dijelu mene koji je sa mnom otkad znam za sebe.'' – ispričao nam je Sentineo o novoj upravo objavljenoj pjesmi.

Produkciju pjesme, mix i master potpisuje Ivan Mihaljević iz Supersonic Songbird studija, a glazbu, tekst i aranžman Josip Kolić Sentineo, uz Ivana Mihaljevića koji mu se pridružio i u aranžmanu. Za produkciju spota zaslužna je Romana Pavliša, za scenarij Sentineo zajedno s Dinkom Šimcem koji ga je i režirao, a spot je sniman u Koprivnici i Zagrebu.

''Velika mi je bila čast surađivati s Ivanom, Dinkom i s ostatkom ekipe koja je radila na ovom projektu koji za mene osobno ima velik značaj, a nadam se da će taj značaj i drugi moći prepoznati. '' – poručio je.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos (Foto: Instagram) +1 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Celebrity Martina Vrbos pohvalila se druženjem s premijerkom Srbije, a reakcije se ne stišavaju: "Ne pamtim nešto bolje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene