Spoj tradicionalnog i modernog

Premijerno: Slavonia Band ima spot za novu pjesmu 'Prokleto je'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spot koji se snimao na krajnjem istoku Hrvatske u Vinkovcima i okolici, izvukao je dio ljepote i tradicije slavonskog kraja.

Zlatna polja, konji, slavonski čardaci, sopotske kućice, lijepa žena i moderna produkcija.. Sve je to 'upakirao' u par minuta poznati režiser Darko Drinovac u novom spotu Slavonia Banda za pjesmu 'Prokleto je'.




Spot koji se snimao na krajnjem istoku Hrvatske u Vinkovcima i okolici, izvukao je dio ljepote i tradicije slavonskog kraja. Kako sam Drinovac kaže: 'Učinili smo da spot bude moderan i publici drag'.

>> SLAVONIA BAND: Ekskluzivne snimke sa snimanja spota 'Prokleto je' Pogledaj i ovo Darko Drinovac i Severina naš uspješni redatelj Snimio je film o Severini, radio je s Dinom Dvornikom, a stoji i iza jedne od trenutno najpopularnijih serija: "Iskreno, jako volim raditi sa ženama"

Među svim tim ljepotama najviše se istaknula ona jedine ženske akterice, manekenke Martine Stojanović koja je odradila izvrstan posao unatoč tome što joj je ovo prvi posao takvog tipa.

'Ovo mi je prvi spot i bilo mi je fantastično. Uživala sam u svakom trenutku i sretna sam što sam uspjela to odradit jer sam imala tremu. Zahtjevalo je puno truda, ulaganja i ponavljanja, ali se isplatilo', komentira Martina.

Za potrebe snimanja spota po velikim vrućinama, trebalo je prilagoditi i styling za koji je bio zadužen poznati stilist Ivan Friščić, a za šminku se pobrinula Ivana Ferenc iz salona Lidija.

'Prokleto je' je nova pjesma koja ujedno najavljuje i novi album. Na novoj pjesmi Slavonia Band ponovo surađuje s Borisom Đurđevićem koji je i ovog puta poznati tamburaški zvuk prilagodio zahtjevima publike, a da nije pogriješio pokazuju i prve reakcije.

'Iako smo iz Slavonije i oslanjamo se na tamburašku glazbu, naše pjesme nikad nisu imale limite te je probijena barijera pa nas slušaju u svim krajevima Hrvatske.
Očekuje nas velika turneja ,puno gradova i disco klubova', najavljuje frontman banda, Branko Ilakovac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene